Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

5iktas Marsta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beklenti
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

dı 2 tane itemim var onlarındakat;3768180' Alıntı:
HOŞ BULDUK TEŞEKKÜRLER ;)

oo adas h.g:D yavas yavs arkıler gelıyor marsa:)kırmızı bayragım ulas bana yanıma gelecen baska yolu yok one gore:D

hoş bulduk,item dizmeye çalışıyorum adaş,mavideyim,zar zor 79 level oldum :rolleyes:bütün itemlerimi kendim basıyorum,+9 küpe ve kalkan bastım ama basana kadar kaç para harcadım,diğerleri hp li olsun diye uğraştım,yinede 1 level ayakkabı ve bilezikten kurtulamadım henüz,imparatorluk kağıdı için gerekli 100 m lazım ama bulsam harcarım :m08:1-2 eski arkadaştan oyun başında yardım istedim ama oralı olmadılar,kimseden fayda yok adaş...

öncelikle h.g ve 3 günde 59 mu oldun :d ben 1 günde 90 bile yaparım ugrassam biraz :)

öncelikle h.g ve 3 günde 59 mu oldun :d ben 1 günde 90 bile yaparım ugrassam biraz :)

hoşbulduk,teşekkürler;4 günde toplam 12 kadar saat sürede, 0 item ve parayla başlayarak şamanı en fazla 80 yapabildim,kendim bastım elimdeki itemleri zar zor;savaşcı ve diğerleri olsaydı 90 olmak sıkıntı olmazdı ama edite alışınca zor oluyor haliyle,en azından editsiz oyunda paranın değerinin olması çok güzel...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri