SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Hangi class en iyi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xXxbombermanxXx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Hangisi en güzel?

• Mage

• Warrior

• Pirate

• Ninja

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar bn hangi classın en iyi olduğunu merak ediyorum ondan bu anketi açtım yorumlarınızı ve ankete kaılmanızı rica ediorum :ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19::ka19:

Sadece buradaki insanların yorumuyla olmaz hepsini denemiş birisi lazım yada anketi aq.com'da açacaklar buda olmaz ama sana söyliyim bunu yardım hattına sorabilirdin birdaha böyle konu açma he ayrıca bence hepsini denedim en iyisi Mage'dir. Pirate iyi vurur ama çok nadir genelde düşük vurur, Warrior çok mana yer ve normal vurur, Healer çok mana yer ve eziktir buff ve heal skilleri vardır healer olmayan başka birisiyle birlikte çok iyi akar, gelelim en iyisi olan Mage'e eğer hepsini Wizard basarsan enchantların ve Mage classan en iyisidir çünkü hem Lucky verir hemde Int bu sayede büyüleri güçlü olur ve kritik oturdumu (%20 ihtimal genelde oturur) acayip derece fazla vurur çünkü Lucky vardır bak sana söyliyim ben Mage classta Rank 1'de 1.500, Rogue'da Rank 5'te 1.500 vuruyordum oda en fazla 800'den yukarı normalde vurmuyordu ve Mage Dps(Damage per second) bir classtır sadece 1.500 k oturtmaz bide canını alır debuff atar vs. ve gereksiz skilli yoktur örn çok kişi dalıyorsa Rank 3 skillini atar alan koyar kaçarsın kaçıp kaçıp vurur kesersin ve Arcane Shield açar dayak yemezsin ayrıca teke tekte benim dediğin gibi Fireball 1.500, peşine Iceshard 1.500 oturtursan direk indirirsin Mage harika bir classtır Mage, Dragonlord'a bile kafa tutabilecek bir classtır. Doomknight, Berserker vs. yanında b*k yemiş.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri