Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Hile Tuzakları ! [ ÖnemLi KoNu ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darkeyes41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 320

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Evet arkadaşlar öncelikle sizden sadece bu konuyu sonuna kadar okumanızı istiyicem gerçekten sadece sizin iyiliğiniz için bu konuyu paylaşıyorum.Her neyse ben ana konuya geçiyorum.

Arkadaşlar bu sıralar forumda hile satışı arttıkça artıyor ancak fiyatlarıda uygun değil fiyatlarını geçtim bunlar insanların parasını çalıyorlar.Ben bu kazıklanmayı yaşadım ve sizide uyarmak istedim lütfen hile alıcaksanız parayı elden ele veriniz.
Diğer türlü asla inanmayın öncelikle. " TR Wolf Hack " denen kişiye asla ve asla güvenmeyin beni kandırdı adam taktiklerini geliştirmiş gerçek olsaydı siteye bir fotoğraf koyardı.Para ile satılan hilelerden uzak durmaya çalışın bu devirde kimse para ile hile satmaz ayrıca vericekse bedavadan siteye koyar bende olsa çoktan koymuştum.Ayrıca sadece para ile satılan hileler değil benim bahsettiklerim.Bir arkadaşım geçen gün hileyi indirdi ve bilgisayarı az kalsın çöküyordu.Yani bilgisayarınıza güvenli bir virüs programı kurun önerdiğim iki program var.Avast ve Nod 32.Bu iki programdan birini kurun çünkü bazı hile diye kandırdıklarında." Truva atı , turkojan , trojan ve keylogger çıkabiliyor.Ben sadece sizden bunları okumanızı istedim umarım foruma bir yararım olmuştur sadece iyiliğiniz için diyorum daha sonra pişman olmayın.Beni okuyanlara çok teşekkür ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri