HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Muhalefetin aylardır erken seçim çağrısı yaptığı Adnan Polat'ın, derbi yenilgisi sonrası inadından vazgeçtiği öğrenildi. Polat, Mali Genel Kurul'dan sonra bu kararını açıklamayı plânlıyor.
Bu sezon futbol takımının aldığı başarısız sonuçlar ve Türk Telekom Arena`nın açılışında yaşananlar nedeniyle muhalefet, yönetimin derhal erken seçim kararı almasını istiyordu. Ancak Adnan Polat, yaptığı her açıklamada, “Görev süremiz dolana kadar yönetimdeyiz“ mesajı veriyordu. Başkan`ın, özellikle son dönemde baskılar nedeniyle bunaldığı ve yakın çevresine, Mali Genel Kurul`un ardından erken seçim kararı alacağını söylediği konuşuluyordu. Adnan Polat`ın, dün derbide gelen mağlubiyetin ardından bu düşüncesini hayata geçirmeye karar verdiği iddia edildi.
Muhalefetle görüşecek
Başkan`ın, yönetim ibra edildikten sonra erken seçimin tarihini konuşmak için muhalefetin önde gelen isimleriyle bir araya gelebileceği de belirtildi. Adnan Polat`ın bu konudaki düşüncesini bazı yöneticilerle paylaştığı, pazartesi ya da salı günü yapılacak olan olağan Yönetim Kurulu Toplantısı`nda diğer yöneticilere de ileteceği ifade edildi.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Cevaplar
- 0
- Görüntüleme
- 94
- Cevaplar
- 2
- Görüntüleme
- 91
- Cevaplar
- 2
- Görüntüleme
- 46
