noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Hastayım size!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JinPachi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 184

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hastayım size!
EY MEDYA
EY MEDYANIN SKOR YAZARLARI
EY HABER BULAMAYIP MASA BAŞI HABER YAPMAYA ALIŞIK OLANLAR.
VALLAHİ HASTAYIM SİZE.
Şu tarafsızlık yalanlarınıza, yan gelip yatmanıza, bir şekilde gülümseme, gülümsetilme gayretinize hastayım.
Efendim Schuster gitti.
Ne malzeme oldu değil mi ? Müthiş bir şey. Şimdi yaz yazabildiğini. Vur vurabildiğin kadar.
İlk olarak "Yıldızlar ne olacak" diye başlayın. Doğru hepsi Schuster'e geldi değil mi? Beşiktaş'ın ne önemi var. Schuster gider, yıldızlarda hemen arkasından değil mi? 108 yıllık bir kulüp hemen çöp kutusuna değil mi ?
Size tek bir sözüm var. Bu diyeceğimi yazabilecek bir tarafınız varsa, Beşiktaş'a laf etmenize benim tarafımdan izninizde var.
Eğer yerse, Türkiye dışında tanınmayan, Türkiye'de bile Fenerbahçe camiası tarafından tanınan, Ankaraspor'dan sonra Fenerbahçeye gelip binbir oyunla teknik adam olan Aykut Kocaman ne kadar yıldızlara söz geçiriyorsa Beşiktaş'lı Tayfur hoca'da o kadar geçirecektir.
Ama derseniz ki, Fenerbahçe'de yıldız yok, hepsi sıradan futbolcu oldukları için böyle sorun yok. O başka.
Beyler, Tayfur Havutçu bizim evladımız. Şimdi ortalığı karıştırmanın, bu olayları fırsat bilip Serdal Adalı'ya, Tayfur'a zarar vermenin zamanı değil.
Schuster gitti. Kendisine emekleri için teşekkür ederim. Ama şimdi yerinde yeni teknik adam var. Türkiye kupasını kazanacak ve ligi en iyi şekilde bitirecek bir teknik adam. Buna inanmak ve inandırmak lazım.
Yemin ederim, rakip takım yazarlarına ihtiyaç yok. Sizlerin yaptığı eleştiri değil. Yıkmak, yakmak.
Biraz destek verin. Kötü günde değil, iyi günde eksikleri söyleyin. Haberi "tamamen duygusal" nedenlerden değil, gazetecilik etiğiyle yapın.
Şimdi ben ortaya bunları söyledim. İsteyen üzerine alınsın. İsteyen devam etsin.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri