Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar ben rakiona yeni başladım bir odaya girmeye veya kurmaya calıştığımda yavaşlık hatası veriyor. Sizce ne yapmalıyım.
ne yazıkki yapacak çok fazla şey yok fakat bazen aynı odaya bir kaç kez girmeyi denediğinde yavaşlık geçiyor.Genede dediğim gibi yapacak çok şey olduğunu söyleyemem.
ne yazıkki yapacak çok fazla şey yok fakat bazen aynı odaya bir kaç kez girmeyi denediğinde yavaşlık geçiyor.Genede dediğim gibi yapacak çok şey olduğunu söyleyemem.
Yapacak pek şey olmadgına eminmisin ? : ) : )
Ahh ! eski turkmmoyu özeldim ..
Herneyse ben sana cevabını vereyim kardeş..
Bu senin ve diger arkadaşlarının "MS" ile ildigilir mesela senin MS'in 35 ile 90 arası diyelim diğerininkinin 150 ile 200 arası ise o ms si fazla olan oyundan atar buda demek oluyordu o odadakinlerin internet hızı çok yavaş..Dmekki seniin internetin hızlı meaela o hata bazen bendede çıkıyor ve baska bir odaya giriyorum .. umarım yardımıcı olmuşumdur..Eğer bunu alıpta +REP Vermezsen ne olsn
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)