- Konular
- 147
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 100
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selam arkadaşlar,
GameForge'nin yeni açtığı metin2vg serverini sizlere tanıtmaktan gurur duyarım hemen anlatıma geçiyorum :
Genel Özellikler ;
-120 Gün Boyunca Ücretsiz 3.Depo,3.El,Balık Tutma Şansı [ 120 Gün Biterse Beleş Alınıyor
]-3 Gün Boyunca 2x Daha Fazla Exp,2x Daha Fazla Yang [ Biterse Ücretle Alabilirsiniz Ama Zaten Çok Zor Değil Gerek Yok Pek ]
-Exp [ 65'e Kadar Orta , 65-75 Zor, 75-80 Az Daha Zor, 80-85 Daha Zor,90-95 Çok Daha Zor, 95-99 İmkansız
Şaka Şaka Dahada Daha Zor.-Item Yapması Zor Değil, Kolayda Değil Ortanın Daha Üstü +Basma Itemleri Zor Değil Istrdye Felan Acaip Sarıyo Item Yapması
.-Hiç görmediğimzi kule,yeni oda felan var mükemmel düşünülmüş harika yapılmış ben çok beğendim [ resimler aşağıda ]
-Referans sistemi yapmışlar, 10 Tane arkadaş getiriyosun bu arkadaşlar oyunda 75Lv ve üstü olursa 10 Kişi Başına 20 Ejderha Parası Kazanıyorsun.
-100 EI ( Ejdehra Markası ) Ücretsiz Dağıtılıyor BU Parayal Cesaret Pelerini , Efsun Nesnesi Gibi İtemler Satın Alıyoruz.
-Grand İçin Yapmanız Gereken Tugyis Tabelası Bulmak Korkmanıza gerek yok kolay düşüyor
.-Perfect için ruh taşı düşürüyoruz G1 - P gibi kuvvetli vuruyor P normal pye göre daha iyi [ buda yeni yapılmış ve iyi düşünülmüş ]
Dönüşümlü Zırh Serisi (+basma itemleri ejderhadan,troll kulesinin en üst katından, yeni balıktan vs. düşüyor bence müthiş görünüyorlar )
Zombi Kulesi / Ben bunu çok sevdim
\
Son Kat
/ güzel görünüyor ama resim kalitesiz =( \
Kristal Mağarası / merak ediyorum güzel görünüyor buda \
Sürgün Mağarası 2. ve 3.Kat / bunlarda mükemmel \
Şeytan Kenti /resimler çekilirken henüz yokmuş sanırım moblar şuan vardır yoksada gelir nasıl olsa müthiş yer olacağına eminim \
Ticaret Diyarı / bence en güzellerden biri bu heryerden insanlar gelir aradığımız itemi pat diye buluruz mapın bir diğer özelliği kimse kimseye vuramıyor burdayken
bence harika düşünmüşler çok sevdim \
Labirent Event [ Her Eventte Değişiyormuş Hemen Çözmeye Çalışmayın Benim Gibi
] / nasıl olur bilmem ama burasıda güzel olacak gibi \
Benim Bu Oyuna Puanım 10 Kankalar Referans Linkimle ÜYe Olursanız Sevinirim Teşekkürleri Eksik Etmeyin
Kırmızı Krallık voLwy

[HIDE]
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
[/HIDE]
- Konular
- 201
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
+++++++++++++++++++
- Konular
- 201
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
+++++++++++
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)