kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

MeTin2 yİ ---- Herkes Baksın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cerceve1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Lan mallar halen daha konu kilit pls ban pls diolar sanane dioalr ulan mallar iyi dinleyin bütün çocuklar toplanmış konuya
kulaklarınız açın iyi dinleyin dingükler benim sinirlendiğim nokta çocuk öldü metin kapanıcak mı o öldü diye o öldüyse öldü metin 2 kapanmasın metin2 kapanırsa charalrımız ne olcak 1 çocuk öldü diye oyun kapatılır mı gibi konu açıp yorum yapanlara anliyonuz mu amacım etrafa küfür savurmak deyil bu yukarıda saydığım noktalara ayak basanları söylemek ündeme getirmek tek amacım bu sanane diyip geçilmez böle şeyler

oyunun zevkini çikartmıyorlar piç ler kavatlar oyun güzel insanlar kotu küfüre karsıyım ama sonuna kdr arkandaım bir oyunun yanında koskoca insn canı almak ne dmk bole olcaksa kapansın oyun ne zamanımızı bosa harcayalım ne paramızı tamamen saçmalık bu

Kardes Size katilirıom oplum bu cochun yakını hıc dusundunuzmu olay neydı bu ara nasıl olmus bılmıoım duymadım ama oldugunu duydum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri