mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Mart 2011 Hilesi..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wblackw
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar ben kolay kolay paylaşım yapmam.Ancak bu paylaşım tüm Turkmmo oyuncularına yararlı olucağı için paylaşıyorum. Öncelikle hilemizin adını soylemek istiyorum. [EC] Adventure Public Hack V.1.3 Elitecheaters.com sitesinden alıntıdır.Ancak bu tarafa paylaşan ilk kişi olmanın gururunu yaşıyorum..

Öncelikle soylemek isterim ki bilgisayarınız 32bit/64bit olarak 2ye ayrıldığından 2 seçeneğinde nasıl çalıştığını anlatıcam..

Virüstotal sonuçları :

Veriler uyarılar hackshield passed'den kaynaklıdır. Çekinen arkadaşlar indirmesinler..

Verdiğim linkten dosyayı indiriyorsunuz..Rar'dan 3 adet dosya çıkıcak.,

[EC]Login System'e giriyoruz. ID-Pasword isticek. Bu oyun kullanıcı adınız falan değildir

Linke tıklayarak üye olabilirsiniz=) Login System'de giriceğiniz kullanıcı adı Pasword bu üyeliktir.

Not:Eğer giriş yapmadan kullanmak isterseniz hack aktif olmayacaktır

Herneyse giriş yaptıktan sonra [EC] Injector[32-bit]'e tıklıcaksınız.Windows 7 kullanan arkadaşlar yönetici olarak çaılştırsın yoksa aktif olmayacaktır.

[EC] Injector[32-bit]'ü açtığınız zaman karşınıza ''...Please Open Metin2'' diye bir yazı çıkcak. Sonra herhangi bir hackshield passed kullanmaya gerek duymadan doğrudan metin2 üzerinden oyuna giriş yapınız.

Hileleri aktifleştirmek için Enabla Hack System adının olduğu işaret sekmesine tıklayınız.Daha sonrası zaten normal hack kullanımıdır. Hackta Teleport-Moblock-Wallhack aktif değil. Ancak özlediğiniz spada 1 hit atack vb hileler aktif =)

64Bit Kullanıcıları ise adlı linkten injector indirip inject edicekler. daha sonra yine aynı işlemlerle giriş yapıcaklar.

Yapamayan arkadaşlar için ben bir video koymak istiyorum..

Not:Video Benim değildir.

Yapamayan arkadaşlara Burdan yardım Edicem.Yöneticilerden sabitlenmesini istiyorum.=) Şimdiden teşekkürler

Bir teşekkür yeter +rep'e gerek yok =)

çalıştıramadım derken ne sorun çıkardığını soyle yardımcı olurum kardeşim=)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri