kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sorunlarınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M@STER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 135
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Teşekkürler.

oyunu yükledim kontrol yaptım oyunu baslat diyorum sag altta hack birşey çıkıyor o geçiyor ortada hack le ilgili birşey çıkıyor sonra oyun açılmıyor neden acaba?

cheat engine vardı sildin res attım olmuyor kesin avast tandır avastı silmeden nasıl kapatabilirim ?

Cevap:Reset atmakla olmaz,avastı etkisiz hale getirmelisin.Ben NOD32 kullanıyorum,sağ altta sistem saatinin yanında ikon şeklinde bulunuyor.(Yani küçük resim halinde)
Sağ tıklayıp çıkış yapmam yeterli oluyor.Avast'ında etkisizleşebilmesi lazım.Eğer kapatamıyorsan programı setup ile birlikte CD'ye at,ve programı sil.Ama senin için aşırı zahmetli olacaktır.AVAST etkisizleşmesse hiç uğraşma derim.Virüsü algılarsa yoksayabilirsin,bende o şekildede oluyor.Cheat Engine'yi Program Ekle Kaldır'dan kaldırabilirsin,sonrada girmeyi deneyebilirsin.

oyun açılmıyor hackshıeld den sonra hiç bir şey gelmiyor

Cevap:Bunun sebebi aynı şekilde anti-virüs programı olabilir..Programı etkisizleştirmeyi deneyin,yada tamamen kaldırın.(Kaldırmadan önce CD'ye atın Setup ile beraber ki tekrar yükleyebilmek için yedekleyin) Ama anti-virüs programını kaldırmanızı önermem.Ama bu anti-virüsü silmeden önce yapman gereken şey bilgisayarındaki hack,bot,Cheat Engine gibi çeşitli programları Program Ekle Kaldır'dan kaldırmak.Program Ekle kaldıra,Denetim Masası üzerinden ulaşabilirsin.

oyunu yükledim kontrol yaptım oyunu baslat diyorum sag altta hack birşey çıkıyor o geçiyor ortada hack le ilgili birşey çıkıyor sonra oyun açılmıyor neden acaba?

Cevap: Bilgisayarında Cheat Engine vb.bot,hack,hile programları varsa bunları tamamen kaldır.Anti-virüs programından kaynaklı da olabilir,olmazsa anti-virüs programını kapat.Ama önce bu dediklerimi sil.

Genel bir cevap:

Program Ekle veya Kaldır'a şu şekilde ulaşabiliriz.

Denetim Masası>>Program Ekle veya Kaldır.Programları kaldırmak için ise üstüne bir sol tık yaparak,sağdaki Kaldır butonunu kullanmak yeterlidir.Her ne kadar launcher'den kaynaklı bir sorun olmasada sizlerde,anti-virüs programı etkili olabilir.Ayrıca Hackshield iyi amaçlı programları da hile şeklinde algılayabilir.

Son düzenleme:
bendede setubu yeni indirdim ama launcher exe ye tıklıyorum hackshield pro çıkmıyor virüs programı kapalı güncellestirme fln da yok çözüm plsssssss

bendede setubu yeni indirdim ama launcher exe ye tıklıyorum hackshield pro çıkmıyor virüs programı kapalı güncellestirme fln da yok çözüm plsssssss

Cevap:Eksik download,bilgisayarınızda bulunan hack programları başlıca sebeplerdendir.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri