- Konular
- 1,196
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şu kendini bilmezler uğruna oyunu bıraktığını sandım Ali. Ama askerlik durumu varsa haklısın. Askerliğe kadar aramızda kal derim ama. Bu kadar cok sevenin varken şimdi bırakıp gitmek olmaz 
Oyun değil mi elbet böyle kendini bilmez adamlar çıkcak karşımıza. Onlarla muhattap olmak bile çok onlara. Kafanı yorma bunlara. Adamların annelerine - babalarına birazcık sevgisi olsaydı bu derece küçük düşmezlerdi zaten. Küfür etmek de onların eğlencesi ne diyelim. Nadir de olsa anneler böyle --- doğuruyor.

Oyun değil mi elbet böyle kendini bilmez adamlar çıkcak karşımıza. Onlarla muhattap olmak bile çok onlara. Kafanı yorma bunlara. Adamların annelerine - babalarına birazcık sevgisi olsaydı bu derece küçük düşmezlerdi zaten. Küfür etmek de onların eğlencesi ne diyelim. Nadir de olsa anneler böyle --- doğuruyor.
- Konular
- 562
- Reaksiyon Skoru
- 43
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Ben seni öle kolay birakirmiyim ali biyere gidemezsin askerligine daha 2 ay var otur oturdugun yerde kardesim hersey yoluna girecek dayak isteme 

- Konular
- 104
- Reaksiyon Skoru
- 30
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bencede Bi Yere Gidiceğini Saniyor Daha Burdasin 2 Ay Varmis
Gidemezsin Birakmak Yok Öle Seni Nereye BöyLe
Zamanı Geldiginde Gideceksin Ama Simdi Değil
Dayak İsterse Döferiz Ya 
Gidemezsin Birakmak Yok Öle Seni Nereye BöyLe
Zamanı Geldiginde Gideceksin Ama Simdi Değil
Dayak İsterse Döferiz Ya 
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Şu kendini bilmezler uğruna oyunu bıraktığını sandım Ali. Ama askerlik durumu varsa haklısın. Askerliğe kadar aramızda kal derim ama. Bu kadar cok sevenin varken şimdi bırakıp gitmek olmaz
haklısın kardeşim askere kadar daha burdayım güldürmemek lazım bu ...... larını

- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben seni öle kolay birakirmiyim ali biyere gidemezsin askerligine daha 2 ay var otur oturdugun yerde kardesim hersey yoluna girecek dayak isteme![]()
tamm kardeşim buralardayım 59 güncük daha ozaman :m08: