InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

91/2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan haski45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 970

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Şu kendini bilmezler uğruna oyunu bıraktığını sandım Ali. Ama askerlik durumu varsa haklısın. Askerliğe kadar aramızda kal derim ama. Bu kadar cok sevenin varken şimdi bırakıp gitmek olmaz :)

Oyun değil mi elbet böyle kendini bilmez adamlar çıkcak karşımıza. Onlarla muhattap olmak bile çok onlara. Kafanı yorma bunlara. Adamların annelerine - babalarına birazcık sevgisi olsaydı bu derece küçük düşmezlerdi zaten. Küfür etmek de onların eğlencesi ne diyelim. Nadir de olsa anneler böyle --- doğuruyor.

Ben seni öle kolay birakirmiyim ali biyere gidemezsin askerligine daha 2 ay var otur oturdugun yerde kardesim hersey yoluna girecek dayak isteme :(

Bencede Bi Yere Gidiceğini Saniyor Daha Burdasin 2 Ay Varmis :) Gidemezsin Birakmak Yok Öle Seni Nereye BöyLe :) Zamanı Geldiginde Gideceksin Ama Simdi Değil :) Dayak İsterse Döferiz Ya :)

Şu kendini bilmezler uğruna oyunu bıraktığını sandım Ali. Ama askerlik durumu varsa haklısın. Askerliğe kadar aramızda kal derim ama. Bu kadar cok sevenin varken şimdi bırakıp gitmek olmaz :)

Oyun değil mi elbet böyle kendini bilmez adamlar çıkcak karşımıza. Onlarla muhattap olmak bile çok onlara. Kafanı yorma bunlara. Adamların annelerine - babalarına birazcık sevgisi olsaydı bu derece küçük düşmezlerdi zaten. Küfür etmek de onların eğlencesi ne diyelim. Nadir de olsa anneler böyle --- doğuruyor.

haklısın kardeşim askere kadar daha burdayım güldürmemek lazım bu ...... larını :D

Ben seni öle kolay birakirmiyim ali biyere gidemezsin askerligine daha 2 ay var otur oturdugun yerde kardesim hersey yoluna girecek dayak isteme :(

tamm kardeşim buralardayım 59 güncük daha ozaman :m08:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri