- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
RakkaS tan veda
bazı kendini bilmeyen kişilerin ve askerliğin yaklaşması sebebi ile oyunu bırakma kararı aldım oyunda tanıdıgım kardeşlerim murat güneş burhan samet onur ümüt bünyamin buğra berk burak mehmet fatih adını unuttugum varsa kusra bakmayın hepiniz allaha emanet olun hakkınızı helal edin geri döndüğümde oyun devam ediyor olursa görüşürüz tekrar inşallah.. 91/2 kral devre
D
bazı kendini bilmeyen kişilerin ve askerliğin yaklaşması sebebi ile oyunu bırakma kararı aldım oyunda tanıdıgım kardeşlerim murat güneş burhan samet onur ümüt bünyamin buğra berk burak mehmet fatih adını unuttugum varsa kusra bakmayın hepiniz allaha emanet olun hakkınızı helal edin geri döndüğümde oyun devam ediyor olursa görüşürüz tekrar inşallah.. 91/2 kral devre
D- Katılım
- 12 Eki 2010
- Konular
- 102
- Reaksiyon Skoru
- 90
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
beni tanımasanda allaha emanet ol kardesim güle güle git güle güle gel 

- Konular
- 21
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
RakkaS tan vedabazı kendini bilmeyen kişilerin ve askerliğin yaklaşması sebebi ile oyunu bırakma kararı aldım oyunda tanıdıgım kardeşlerim murat güneş burhan samet onur ümüt bünyamin buğra berk burak mehmet fatih adını unuttugum varsa kusra bakmayın hepiniz allaha emanet olun hakkınızı helal edin geri döndüğümde oyun devam ediyor olursa görüşürüz tekrar inşallah.. 91/2 kral devre
D
gule gule git gule gule gel alim:;
91/3 geliyorum nan bekle
- Konular
- 9,213
- Reaksiyon Skoru
- 4,131
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 400
- MmoLira
- 183
- DevLira
- 0
RakkaS tan vedabazı kendini bilmeyen kişilerin ve askerliğin yaklaşması sebebi ile oyunu bırakma kararı aldım oyunda tanıdıgım kardeşlerim murat güneş burhan samet onur ümüt bünyamin buğra berk burak mehmet fatih adını unuttugum varsa kusra bakmayın hepiniz allaha emanet olun hakkınızı helal edin geri döndüğümde oyun devam ediyor olursa görüşürüz tekrar inşallah.. 91/2 kral devre
D
allaha emanet ol .. :l04: