InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

91/2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan haski45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 970

haski45

Level 2
Üye
Konular
7
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 9 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
47
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

RakkaS tan veda :D bazı kendini bilmeyen kişilerin ve askerliğin yaklaşması sebebi ile oyunu bırakma kararı aldım oyunda tanıdıgım kardeşlerim murat güneş burhan samet onur ümüt bünyamin buğra berk burak mehmet fatih adını unuttugum varsa kusra bakmayın hepiniz allaha emanet olun hakkınızı helal edin geri döndüğümde oyun devam ediyor olursa görüşürüz tekrar inşallah.. 91/2 kral devre:DD

beni tanımasanda allaha emanet ol kardesim güle güle git güle güle gel :)

RakkaS tan veda :D bazı kendini bilmeyen kişilerin ve askerliğin yaklaşması sebebi ile oyunu bırakma kararı aldım oyunda tanıdıgım kardeşlerim murat güneş burhan samet onur ümüt bünyamin buğra berk burak mehmet fatih adını unuttugum varsa kusra bakmayın hepiniz allaha emanet olun hakkınızı helal edin geri döndüğümde oyun devam ediyor olursa görüşürüz tekrar inşallah.. 91/2 kral devre:DD

gule gule git gule gule gel alim:;:D 91/3 geliyorum nan bekle:D

allaha emanet ol .. :l04:

gel alt devrem gel 4 gözle beklicem seni:D :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri