bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

91/2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan haski45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 970

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

RakkaS tan veda :D bazı kendini bilmeyen kişilerin ve askerliğin yaklaşması sebebi ile oyunu bırakma kararı aldım oyunda tanıdıgım kardeşlerim murat güneş burhan samet onur ümüt bünyamin buğra berk burak mehmet fatih adını unuttugum varsa kusra bakmayın hepiniz allaha emanet olun hakkınızı helal edin geri döndüğümde oyun devam ediyor olursa görüşürüz tekrar inşallah.. 91/2 kral devre:DD

RakkaS tan veda :D bazı kendini bilmeyen kişilerin ve askerliğin yaklaşması sebebi ile oyunu bırakma kararı aldım oyunda tanıdıgım kardeşlerim murat güneş burhan samet onur ümüt bünyamin buğra berk burak mehmet fatih adını unuttugum varsa kusra bakmayın hepiniz allaha emanet olun hakkınızı helal edin geri döndüğümde oyun devam ediyor olursa görüşürüz tekrar inşallah.. 91/2 kral devre:DD

gule gule git gule gule gel alim:;:D 91/3 geliyorum nan bekle:D

allaha emanet ol .. :l04:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri