HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar sizler biliyorum ki darkorbit hilesi diye ölüyorsunuz geçen gün reklamlara yanlışlıkla tıkladım ve darkorbit e girdim hmm nasıl bir oyunmuş derken başladım sonra arkadaş bana bir tane vega hesap verdi kendisi 3 ay bekletmiş 32.000 urisi olmuş bende aldım sonra acaba hilesi var mı diye nette ararken birde baktım ne görüyüm hile
ancak sizin istediğiniz türden değil bunun nasıl yapıldığı içinde yazıyor ancak bot değil kısaca GOLİ VEYA VEGA İSENİZ SİZLERE TÜM TASARIMLARI VERİYOR ANCAK BİG BOY YADA DİYER GEMİLERDE MALESEFF ÇALIŞMIYOR BİRDE ŞUNU BELİRTİYIM HİLE TEK KULLANIMLIK
ancak sizin istediğiniz türden değil bunun nasıl yapıldığı içinde yazıyor ancak bot değil kısaca GOLİ VEYA VEGA İSENİZ SİZLERE TÜM TASARIMLARI VERİYOR ANCAK BİG BOY YADA DİYER GEMİLERDE MALESEFF ÇALIŞMIYOR BİRDE ŞUNU BELİRTİYIM HİLE TEK KULLANIMLIK
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
EE eline ne geçti arkadaşım İçine Truva atı yerleştirmişsin insanların hakkına girmek hoşunamı gidiyor? Arkadaşlar kimse indirmesin Virüslü.Moderatörden ricam Kilit.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)