Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Arkadaşlar lütfen bu konuya ilgisiz kalmayın

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

olsun denemekte fayda vardır

Denemeye Layik Gönderdim !

emre3416 öncelikle böyle bir konuya değinmen çok güzel. Bende daha önce buna benzer bir ticked attım ama bir tek benim dememle yapmazlardı herhalde :D Ama ne yalan söyleyelim türkler'de çok hack var, ben hiç hack kullanmam zaten bilen bilir :D Bu siteden olsun çevremden olsun bazı arkadaşlarım hacki bıraktı onlarıda kutluyorum. Bu sitedeki bütün Cross Fire oyuncuları emre3416'nın dediğini yapsa belki düşünürler böyle bir şey. Ama Turkish Server veya TR Server olsa zaten heralde bütün odaların adı Hackerler gelsin olur, o yüzden böyle bir şey olsada hack kullanmadan olması gerektiği gibi oynayanlar bu servere girmez bence. Size tavsiyem ilk hackden vazgeçin sonra bu tickedi atın. Artık yabancılar F5'e filan kaydetmiş **** Turkish hac.ker diye. Türklerin adı kötüye çıkıyor, eskiden yabancılarda çok hack olurdu türklerde lag hatta hakiki gavur hacki ve hakiki türk lagı diye dalga geçerdiler. Şimdi biz hacker olduk, tarafsiz311 yorum yapmadan önce iyi düşün, okadar saçma yorumlar yazmışsınki. Adam türkleri düşünerek yararlı bi konu açmış hemen itiraz ediyosun. Bence konu kısa bir süre sabitlenmeliki mesaj yazılmayıp düşerse kaçırılmasın. Bundan sonra hackleride hiç üşenmeden report edicem Save dosyası bi işe yaramıyo Xfire'a alıcam videoları.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri