Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Arkadaşlar lütfen bu konuya ilgisiz kalmayın

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Hackleri yazanlardan bahsetmiyoruz, kullananlardan bahsediyoruz. CrossFire'de tanıştığım türklerin %75'i hacker, %10'u lagger, %10'u da herkese küfür edenlerden. Geriya kalan %5 ise düzgün oyunculardan oluşuyor. Ben türk serveri açılmasına karşı değilim. Açılsa çok daha iyi olur. Tek karşı olduğum ak kaşık değiliz yani onu demeye çalışıyorum. Amerikanlar da hack kullanıyor ona birşey demiyorum ama bizim ülkemizden olup hack kullananların sayısı kat kat daha fazla.

Bakın ben bile sinirlenince küfür ediyorum haklımıyım bi bakımdan evet bi bakımdan hayır.Küfür etmem doğru değil ama sadece Türk'lerde hile var onlara da Türk denilirse TR Server açsalar asla girmem hile desen orda glitch desen orda ve küfür orda olur.Tabi ben sizin için attım ticket.

Bakın ben bile sinirlenince küfür ediyorum haklımıyım bi bakımdan evet bi bakımdan hayır.Küfür etmem doğru değil ama sadece Türk'lerde hile var onlara da Türk denilirse TR Server açsalar asla girmem hile desen orda glitch desen orda ve küfür orda olur.Tabi ben sizin için attım ticket.

İşte hilecilerin %60'ı oraya gider :D

dostum siz her onunuze gelene kufrediyorsunuz hack acıyorsunuz bisi olmuyorda onlar yapıncamı gucunuze gidiyor sormak istiyorum bos isler bunlar :O

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri