Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Arkadaşlar lütfen bu konuya ilgisiz kalmayın

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

bnm gordugum 100 yabancidan 2 si hileci 100 turkden hack olmayan 4 kişi var onlarda arkadaş listemde yok birde mesmes konu kilit çünkü gereksiz konu .

Ya işin aslı şu bizi çekemiyorlar çünkü oyunda olsun veya herhangi birşey üzerinde çoğu alanda üstünlüğümüz var.Bu sebepten dolayı da bunları yapmanın bizi uzaklaştırabileceğini sanıyorlar.Eğer buna inanmayıp yardımcı olmazsanız zaten böyle bir şey yapmayacaklar ama burdaki bu konuya ilgi duyan herkes taşın altına elini koyup yardım etmeye ve 2 dakikasını şu yazdıklarımı ticket olarak gönderirse inanın daha rahat olucaz.

bnm gordugum 100 yabancidan 2 si hileci 100 turkden hack olmayan 4 kişi var onlarda arkadaş listemde yok birde mesmes konu kilit çünkü gereksiz konu .

artık konu kilit demeyi kes.çünkü burdaki çok fazla kişi bence kendi serveR'ında oynamak ister.neden sürekli CF için Türk PV server yapılsın diyorsunuz da US oyunda Türk server'ı olmasını istemiyorsunuz.Hem zaten böyle birşey düşünüyorlar ama birşeyler yapmazsak eğer bu olay hiç gerçekleşmeyecek.Fakat hala ilgisizim diyenler varsa konu kilit falan demeyi bırakın.Bakma madem konuyu takip etme olsun bitsin.Birde önceki konu kilit dediğinde mesmes sana Anlamıyorum niye kilit? demiş ve cevabın yok.Gereksiz se neresi gereksiz bunun?Sence hayal mi kuruyorum?

ac bir anket gorelim bence yabancilara çakmak daha iyi daha bir keyif veriyor ve onlar bizi oyundan uzaklaştırmak istiyorlar sende bunu mu yaptırmaya çalişiyon özelden mesaj at KONU KİLİT

ayriyeten kanita foto istiyorum yüzden gereksiz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri