noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
Hikaye Ekle

Panel İstekleri ve Panel Paylaşımları Tek Başlıkta.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan batu_14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

merhaba ben Brosmt2 panelini indirdim fakat kuramiyorum :S

Her türlü eleştiriye açığız,fakat moderatorler düzenleme ve derleme için yetkilidirler,istekler doğrusunda böyle bir içeriğe benzer konularda üyelere yardımda bulunma extra'ya girer.Ve siz bu durumdan şikayetçisiniz,yinede istediğiniz paneli paylaşıyorum bizim açımızdan da düşünmenizi temin ediyorum.

moderatörün asıl görevi siteye üye çekebilecek nokta konular açmak ve her türlü üye sorunlarına cevap vermektir. Üye Olmazsa Moderatör Olsa nolacak kendi mesajınımı silip düzenleyecek ? o dediğin mesaj düzenleme işi moderatörün tek tıklamasına bakar silmek ise 2 en son yapacağı işi 1. görev olarak görüyorsunuz bilmem anlatabiliyormuyum ? ayrıca verdiğim siteye gir bak paneline bide senin verdiğin konudaki panele bak ne alaka ?

Son düzenleme:

Bunları yaparsanız sevinirim :))

moderatörün asıl görevi siteye üye çekebilecek nokta konular açmak ve her türlü üye sorunlarına cevap vermektir. Üye Olmazsa Moderatör Olsa nolacak kendi mesajınımı silip düzenleyecek ? o dediğin mesaj düzenleme işi moderatörün tek tıklamasına bakar silmek ise 2 en son yapacağı işi 1. görev olarak görüyorsunuz bilmem anlatabiliyormuyum ? ayrıca verdiğim siteye gir bak paneline bide senin verdiğin konudaki panele bak ne alaka ?

Verdiğiniz adresindeki panel brosmt2'ye aittir verdiğim linkte birebir,iyi inceleyiniz.

İşimi sizdin öğrenecek olsaydım,moderator olmazdım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri