HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
merhaba ben Brosmt2 panelini indirdim fakat kuramiyorum :S
Her türlü eleştiriye açığız,fakat moderatorler düzenleme ve derleme için yetkilidirler,istekler doğrusunda böyle bir içeriğe benzer konularda üyelere yardımda bulunma extra'ya girer.Ve siz bu durumdan şikayetçisiniz,yinede istediğiniz paneli paylaşıyorum bizim açımızdan da düşünmenizi temin ediyorum.
moderatörün asıl görevi siteye üye çekebilecek nokta konular açmak ve her türlü üye sorunlarına cevap vermektir. Üye Olmazsa Moderatör Olsa nolacak kendi mesajınımı silip düzenleyecek ? o dediğin mesaj düzenleme işi moderatörün tek tıklamasına bakar silmek ise 2 en son yapacağı işi 1. görev olarak görüyorsunuz bilmem anlatabiliyormuyum ? ayrıca verdiğim siteye gir bak paneline bide senin verdiğin konudaki panele bak ne alaka ?
Son düzenleme:
moderatörün asıl görevi siteye üye çekebilecek nokta konular açmak ve her türlü üye sorunlarına cevap vermektir. Üye Olmazsa Moderatör Olsa nolacak kendi mesajınımı silip düzenleyecek ? o dediğin mesaj düzenleme işi moderatörün tek tıklamasına bakar silmek ise 2 en son yapacağı işi 1. görev olarak görüyorsunuz bilmem anlatabiliyormuyum ? ayrıca verdiğim siteye gir bak paneline bide senin verdiğin konudaki panele bak ne alaka ?
Verdiğiniz
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
adresindeki panel brosmt2'ye aittir verdiğim linkte birebir,iyi inceleyiniz.İşimi sizdin öğrenecek olsaydım,moderator olmazdım

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)