xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Npcler açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan askeran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hamachi pvp server kurdum bazı npcler açılmıyor zırhcı silahcı ve market hariç hiçbir npc açılmıyor skill bile alın mıyor acaba nedeni ne olabilir yeni bir pack mi lzm lütfen yardım:(:(:(

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

öncelıkle navıcat ac mop proto gır :D sonra mesela marketmı acılmıo kodu ne ıse ctrl+f yap yaz :D mesela 9003 market sonra on click var onu 2 dır 0dır onu 1 yap sonra reboot at :D bu kdr :D tmm dır +rep pls

eger navıcat yavasca /etc/rc.d/netıf restart yazarsan hızlanır oke bye :D +rep
bunun nedeni npc objectleri silinmiş olabilir yani core dumped hatası ile /usr/game/share/locale/turkey/quest/object'te dosya varmı yok mu bak yoksa demekki silinmiştir. serverfiles.tar.gz dosyasını bul /root veya /usr veyada /usr/game'lerde olur bunun nedeni filesin yedekleme yapıldıgı komut alanıdır.

Arkadasim bendede ayni sorun oldu oyunu tekrardan kurdum hic bir npc acilmiyordu

Sana Tavsiyem Puty'den Tekrardan Kurulum yap düzelir bendede ayni sorun vardı

ama yeniden kurmam diyorsan Diğer arkadaslarin bahsettiği gibi mob_proto dan on-click ayarini 1 yaparsan acilir ...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri