Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
o®kuncas fa®kıyla ☺☻♥
1 corner glitch
oncelikle size bir kose lazım O koseye gidin ve (w)ileri (s)geri yapın hafif hafif gireceksiniz yarınızın girdiğini anlayınca ilerleyip (ctrl)eğilme ye basıp içine dusun
NOT:Çoğu yerde can gider bu neden le eğer kutuya giriyorsanız ctrlye bas cek yapıcaksınız eğer kutu de,l varil vs buyuk seylere girdiyseniz surekli (space)zıplama ya basın
2-fly glitch
bunun için iki kişi lazım ikiside eğilip birirlerine doğru ilerleyecekler birbirlerine girdklerini hissettiklerinde zıplıyacaklar ve glitch olacak
NOT: bazen cf_clien error (ALLAH'IN BELASI HATA) veriyor
3-Duvar glitch
bunun içinde 2 kişi lazım ve bir de duvar
sonra birisi duvarın dibine gidecek (o a 0 olacak) ve SADECE (a)sag (d)sol yapacak ve 2. kişi arkadaşımız 1. kişiyi itecek sonra adamım 1. kişi duvara gidecek ve cogu zaman onune gelen her duvara giden bebeler gibi olecek:l03:
NOT:Cf_client (TEKRAR ALLAHIN BELASI HATA) vermez :ka19:
4- yuksek kutulara cıkma
cok basit bir glitch 1 kişi lazım sonra cıkıcagı bir yer (yanlız duvara cıkacaksanız caıtda sizi engellicek cıkıntı olmasın) sonra (w)ileri ye basarak duvara(yada kutuya) degigiceksiniz sonra (s)geri ye basıp shift (soldaki) ne basıp zıplıcak
ama ard arda deil 1sn aralıklarla sonra ustune cıkacaksınız
NOT:bazen kutuların ustunu tıkıyorlar o zaman kutuya cıkamıyor tam kosesinde kalıyorsunuz
tek isteğim bir +rep bide ben artık anlamıyorum herkez basit herkezin bildiği glitch konularına girip onlara rep veriyor ben o kdadar cok konu actım 50 kişi ya bakmıs ya bakmamıs lutfen artık +repimi verin

1 corner glitch
oncelikle size bir kose lazım O koseye gidin ve (w)ileri (s)geri yapın hafif hafif gireceksiniz yarınızın girdiğini anlayınca ilerleyip (ctrl)eğilme ye basıp içine dusun
NOT:Çoğu yerde can gider bu neden le eğer kutuya giriyorsanız ctrlye bas cek yapıcaksınız eğer kutu de,l varil vs buyuk seylere girdiyseniz surekli (space)zıplama ya basın
2-fly glitch
bunun için iki kişi lazım ikiside eğilip birirlerine doğru ilerleyecekler birbirlerine girdklerini hissettiklerinde zıplıyacaklar ve glitch olacak
NOT: bazen cf_clien error (ALLAH'IN BELASI HATA) veriyor
3-Duvar glitch
bunun içinde 2 kişi lazım ve bir de duvar
sonra birisi duvarın dibine gidecek (o a 0 olacak) ve SADECE (a)sag (d)sol yapacak ve 2. kişi arkadaşımız 1. kişiyi itecek sonra adamım 1. kişi duvara gidecek ve cogu zaman onune gelen her duvara giden bebeler gibi olecek:l03:NOT:Cf_client (TEKRAR ALLAHIN BELASI HATA) vermez :ka19:
4- yuksek kutulara cıkma
cok basit bir glitch 1 kişi lazım sonra cıkıcagı bir yer (yanlız duvara cıkacaksanız caıtda sizi engellicek cıkıntı olmasın) sonra (w)ileri ye basarak duvara(yada kutuya) degigiceksiniz sonra (s)geri ye basıp shift (soldaki) ne basıp zıplıcak
ama ard arda deil 1sn aralıklarla sonra ustune cıkacaksınız
NOT:bazen kutuların ustunu tıkıyorlar o zaman kutuya cıkamıyor tam kosesinde kalıyorsunuz
tek isteğim bir +rep bide ben artık anlamıyorum herkez basit herkezin bildiği glitch konularına girip onlara rep veriyor ben o kdadar cok konu actım 50 kişi ya bakmıs ya bakmamıs lutfen artık +repimi verin

tüm bölümlerde oluryor mu corner hack
öncelikle eğer bir köşe bulursan evet ve bazen cf_client veriyor(ama duzgun yapmassan
önemli olan o konuları ilk açmak sende diğer konulara bakıp ona göre konu açmalısın
eğer bu paylastıklarımı daha once paylasan birisinin (bu konu hariç) konusunu gpster,rsen sana inancam
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)