Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Altın Konu Death Stranding 6. Bölüm Çözüm Yolu - Deadman

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,280
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,092
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Death Stranding Çözüm Yolu: Bölüm 6 - Deadman

Death Stranding Çözüm Yolu: Bölüm 6 - Deadman​

Death Stranding'in 5. Bölümü sizi en güvenilir araçlarınızdan birinden mahrum bırakıyor ve ardından şimdiye kadar gördüğünüz en zorlu araziye atıyor. Ne zor bir durum! Zor bir süreç olacak ve yolun ortasında size yardımcı olacak bazı araçlara sahip olsanız bile, bu bölümdeki bazı rotalar kendinizi biraz kaybolmuş ve çaresiz hissetmenize neden olabilir. Umuyoruz ki Death Stranding oyuncu arkadaşlarınız da altyapı konusunda size yardımcı olmak için orada olacaklardır. Ancak bunu yapmazsanız, çıkmaz sokağa girmenizi engellemek için sizi doğru yöne yönlendirmek için elimizden geleni yapacağız.

6. Bölüm - Görev Başlangıcı

6. Bölüm - Görev Başlangıcı​

Tekrar hoşgeldiniz! Eski dostumuz Norman Reedus ile aşılmaz gibi görünen bir dizi zorluğun üstesinden gelmenin zamanı geldi.

İlk iş, Guillermo del Toro'yla duş almak.

Beni duydun.

Bölüm 6 - Babanla Duş Simülatörü 2019

Bölüm 6 - Babanla Duş Simülatörü 2019​

Burada ne hakkında konuştuklarına dair spoiler yok; sadece hayal gücünüzü kullanmanız gerekecek.

Neyse, burada kendinizi temizlemeniz bittiğinde, o iğrenç enerji içeceklerinden 3 tanesini içip odadan çıkın ve terminaldeki bir sonraki görevlerinize başlayın.

6. Bölüm - Başka Bir Hazırlayıcı Paketi

6. Bölüm - Başka Bir Hazırlayıcı Paketi​

Pekala, kıçınızı hazırlamanın zamanı geldi; bu lanet dağların her yerine yürüyüş yapmak ve bir grup hazırlayıcıyı kiral ağa bağlamak üzereyiz.

Sizden bunu yapmanızın en son ne zaman istendiğini hatırlarsanız, bunun asla doğrudan onlara gitmek kadar basit olmadığını ve durumun yine kesinlikle böyle olduğunu hatırlayacaksınız. Muhtemelen şimdiye kadar zaten bildiğiniz nedenlerden dolayı bu bölümün tamamı boyunca BB'ye erişiminiz olmayacak, bu nedenle BT alanlarında seyahat ederken dikkatli olmamız gerekecek.

Dahası, oyundaki en zorlu arazilerden bazılarına girmek üzeresiniz. Ancak elimden geldiğince size yardımcı olacağım. İki kritik görevi alın ve yola koyulalım; önce Doktor'a gideceğiz.

Birkaç merdiven almanızı veya bir köprü ve/veya çelik halat inşa etmek için bir PCC ve malzeme getirmenizi öneririm. Gidecek çok fazla yolumuz olmayacak, ancak burada yararlı bir altyapı veya gelecekteki çalışmalar oluşturmak için kesinlikle yolunuzdan çekilmeye değer; daha sonra kendinize teşekkür edeceksiniz.

Hayır cidden, beni dinleyin: ZIP HATLARINI KURMAK İÇİN SEVİYE 2 PCC'LERİ GETİRİN.

6. Bölüm - Hadi Doktora Gidelim!

6. Bölüm - Hadi Doktora Gidelim!​

Doktora giden yol ilk başta biraz zorlu olabilir, bu yüzden denemek ve daha kolay bir yol inşa etmek istiyoruz. Ayrıca biraz sonra doktorun evine gideceğiz, bu yüzden rotayı ezberlemeye çalışın.

Dağıtım merkezinden doğruca kayaların arasındaki küçük boşluktan geçin (bunu yukarıdaki ekran görüntüsünde gözetleme kulesinin olduğu yerde görebilirsiniz) ve sonra sola dönün.

6. Bölüm - Boşluğu Kapatın!

6. Bölüm - Boşluğu Kapatın!​

Sonunda uzaktan doktorun yerini göreceksiniz, ancak yol üzerinde büyük bir uçurum olduğunu fark edeceksiniz.

Verimli bir rota oluşturmak için kesinlikle bir köprü inşa etmenizi öneririm (yine buraya sık sık geri döneceksiniz), ancak elinizde malzeme yoksa uçurumun kenarından sola doğru ilerleyerek devam edebilirsiniz. karşısında bir merdiveni destekleyecek dar bir nokta bulun.

Doktora gidin, kargoyu teslim edin ve Robotikçiye giden rotayı çizeceğimiz Mountain Knot City'ye geri dönün.

6. Bölüm - Dikey Olalım

6. Bölüm - Dikey Olalım​

Dayanıklılık ölçerinizin maksimuma çıktığından emin olun (gerekirse geri dönün ve özel odada kendinizi tazeleyin), birkaç merdiven ve tırmanma halatınızın olduğundan emin olun ve henüz yapmadıysanız, sırtınızdaki yükün çoğunu boşaltın. yüzen bir taşıyıcıya atabilirsiniz. Şimdi dağıtım merkezinin arkasındaki dik, karlı alana gidin.

Tamam, diğer video oyunlarının çoğunda aşılmaz bir dağ gibi görünen binaların arkasındaki karlı alanı görüyor musunuz?

Git ve yukarı doğru yürü.

6.Bölüm - Duvara Yürü

6.Bölüm - Duvara Yürü​

Ciddiyim, bu korkunç dik yokuştan yukarı doğru yürüyün. L2 + R2'ye tutunun ve yukarı doğru ilerleyin.

Eminim biraz daha kolay bir yol vardır, ancak bu oldukça basittir ve hem sizi bu bölümün geri kalanının nasıl olacağına hazırlayacak, hem de daha sonra alacağınız araçları takdir etmenizi sağlayacaktır.

PSA: Dayanıklılık ölçerinize dikkat ettiğinizden emin olun! Tükenmesine izin vermeyin; sadece bir süreliğine yürümeyi bırakın ve ihtiyacınız varsa yeniden şarj olmasına izin verin (kesinlikle buna ihtiyacınız olacak).

6. Bölüm - Yapabilirsin!

6. Bölüm - Yapabilirsin!​

Vay be, buradan evimi görebiliyorum!

6.Bölüm - Neredeyse Orada

6.Bölüm - Neredeyse Orada​

Dağ azalmaya başladığında neredeyse orada olduğunuzu anlayacaksınız. Dayanıklılığını iyi yönetebildin mi? Sabrınızı idare edebildiniz mi?

6. Bölüm - Uh Oh, BB'siz BT'ler!

6. Bölüm - Uh Oh, BB'siz BT'ler!​

Oh hayır! Dağların tepesine ulaştığınızda BT bölgesine gireceksiniz. Onları tespit etmenize yardımcı olacak BB olmadan bu biraz korkutucu olabilir, ama göremediğiniz şey size zarar vermez, değil mi? İyi gibi.

6.Bölüm - Defol Üzerimden!

6.Bölüm - Defol Üzerimden!​

Bu alanlarda bana yardımcı olan bazı ipuçları:
  • Daima çömelerek yürüyün ve hangi yöne gitmeniz gerektiğini bilin.
  • Bu susturucu ayak izlerini görmeye/duymaya başlarsanız, R1 ile nefesinizi tutun ve hareket etmeye devam edin. Bu BT'ler kovalamacadan biraz daha hızlı vazgeçiyor gibi görünüyor.
  • Bazen BT'ye gizlice girmeyi başaracaksınız. Yakın olduğunuzu nasıl bileceksiniz? Square ile "Göbek Kordonunu Kes" komutunu göreceksiniz. Geçen bölümde aldığın şeyi hatırlıyor musun? Bu, bazı BT'leri yolunuzdan çekmek için kullanmak için tuhaf ama harika bir zaman.
  • Yakalanırsanız paniğe kapılmayın; hâlâ kurtulma şansınız var. Katran havuzunda arkanızdan gelen siyah figürlerden kaçmaya çalışın.
    • Dengelemek için L2+R2 tuşlarını basılı tutun ve siyah figürler sizi kavradığında Kare'ye basın (üzerinizde değilken kareye vurursanız temelde zaman harcıyorsunuz demektir)
Bunu yapabilirsin! O kadar da korkutucu değil, söz veriyorum! Robotist'in işaretleyicisine doğru ilerleyin; arazi bundan sonra aşağı yukarı eşit olmalıdır.

6.Bölüm - Tıpkı Cliffhanger Gibi

6.Bölüm - Tıpkı Cliffhanger Gibi​

Eğer benim yaptığımı yaptıysanız ve mümkün olan en kısa rotayı seçmeye çalıştıysanız, muhtemelen hedefinizin ötesine geçeceksiniz. Birkaç tırmanma çapasının çözemeyeceği hiçbir şey yok! Şu ipleri kullan!

Hazırlayıcının yerine girin ve kargonuzu teslim edin. Ne oldu? Yeni bir iskeletin zamanı geldi! Bu, engebeli arazilerin (bu dağlar gibi) çok daha kolay üstesinden gelmenize, daha hızlı hareket etmenize ve daha iyi denge ve kavrama elde etmenize yardımcı olacaktır. Takviye modu (R3) özellikle dik yokuşlarda size yardımcı olacak ve dayanıklılığınızı korurken aynı zamanda normal bir hızda bu yokuşları aşmanıza olanak tanıyacak.

6.Bölüm - Mountain Knot Şehrine Dönüş

6.Bölüm - Mountain Knot Şehrine Dönüş​

Yani bir sonraki kritik hedef, kargoyu almak için Mountain Knot City'ye dönmenizi gerektiriyor.

Bunu yaparken, yaklaşan yolculuğunuzu değerli kılmak için Robotist'ten Mountain Knot City'ye veya Doktor'a geri dönmek için standart bir sipariş almanızı tavsiye ederim.
Ayrıca, kiral ağ bağlandığı için Mountain Knot Şehri'ne ve/veya Doktor'un evine bir zip hattı ağı kurmaya başlamak için tırmanma ekipmanınızı yeniden stoklamanızı ve bir grup Seviye 2 PCC getirmenizi tavsiye ederim. Bu, tüm yükünüzü sırtınıza sığdırabildiğiniz sürece, buraya dönüş yolculuğunu çok kolaylaştıracaktır.

Yani, eğer o dağ bölümlerini tekrar yapmak istemiyorsan. Sanırım sana kalmış.

Hayır, aptal olma, çelik halatlar oluştur.

6. Bölüm - Dağcının İlaca İhtiyacı Var!

6. Bölüm - Dağcının İlaca İhtiyacı Var!​

Doktor ve Robotist arasındaki mükemmel çelik halat ağını oluşturmayı tamamladığınızda, Mountain Knot City dağıtım merkezinden bir sonraki kritik siparişi alın.

Bu, hassas ve dikkatli bir teslimat olacak, o yüzden kendinizi buna hazırlayın. Zipline sisteminizi kurmaya devam etmek için birkaç merdiven, tırmanma çapaları, konteyner tamir spreyleri ve bazı PCC'ler (Lvl. 2) ile kendinizi yeniden stoklayın. Yükünüzü düşük tutmak için silahlar gibi hayati olmayan şeyleri boşaltmayı deneyin. İhtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız yüzer taşıyıcınızı getirin.

Lanet olsun, ilk etap için bir motosiklet ödünç al! Başka bir dağa tırmanmak zorunda kalacağınız için yakında kaybedeceğiniz hız ve özgürlük duygusunu size verecektir.

6. Bölüm - BT Bölgesine Yaklaşıyor

6. Bölüm - BT Bölgesine Yaklaşıyor​

Hey, Mountain Knot City'e ilk vardığında gördüğün sütunları hatırlıyor musun? İşte yine buradalar! Bu bölgede BT'lerin olup olmadığını hatırlıyor musunuz? Spoiler: Var!

Yakınlaştığınızda bisikletinizi bırakmanızı ve gerisini yürüyerek halletmenizi tavsiye ederim, ancak dalmadan önce bir zipline istasyonu kurmayı deneyin.

Yan not: Sütunların yakınında toplanacak bir hafıza çipi olmalı - İsteğe bağlı bir şey olduğu için onları not etmedim, ama hey, onları fark ettiğinizde toplamalı ve beğeniler için teslim etmelisiniz!

6. Bölüm - Temel BT Hayatta Kalmayı Hatırla

6. Bölüm - Temel BT Hayatta Kalmayı Hatırla​

Bisikletimi son saniyede bıraktım ve anında BT'ye haber verdim. İyi ki nefesimi tutarak ve çok hızlı hareket ederek bundan kaçmayı başardım!

Bu bölüm bir süre sürecek, ancak arazi en azından bağışlayıcıdır Eğer doğrudan işarete doğru giderseniz.

6. Bölüm - Tırmanma Zamanı!

6. Bölüm - Tırmanma Zamanı!​

Başka bir dağa tırmanmaya başladığınızda BT bölgesinden iyice uzaklaşmış olmalısınız. Burada hala kiral ağın kapsama alanında olmalısınız, böylece ihtiyacınız olursa ara verebilir veya bazı zipline istasyonları kurabilirsiniz. Cidden, umarım çelik halatlar kuruyorsundur, yakında onlara ihtiyacın olacak ve bunların sana yük olmasının hiçbir faydası yok!

6. Bölüm - Bu Merdivenleri Kullanmaktan Korkmayın!

6. Bölüm - Bu Merdivenleri Kullanmaktan Korkmayın!​

Dağcıya doğrudan atış yapıyorsanız, yolunuza herhangi bir uçurum çıkarsa merdiveni fırlatmaktan korkmayın. Kurduğunuz her şeyin daha sonra kullanılma veya başka birine yardım etme şansı yüksektir.

6.Bölüm - Sonunda!

6.Bölüm - Sonunda!​

Dağcı, son ekran görüntüsünde görülen tepenin hemen üzerinde olmalıdır. İçeri girin ve kargoyu teslim edin.

Kolay değil mi?

6.Bölüm - NE Yapmamı İstiyorsun?

6.Bölüm - NE Yapmamı İstiyorsun?​

Hiçbir şey söylememeliydim. Görünüşe göre Dağcı, Doktor'un yardımını gerektiren birkaç sorun yaşıyor - evet, Doktor, Mountain Knot Şehri'nin çok yakınında. Üstelik bu, süreli bir operasyon olacak.

Dağcı, kendi ekipmanınızı üretmenize izin vermeyeceği gerçeğini telafi etmek için size bir sürü ekipman sağlıyor, bu yüzden ya hepsini alın ve yüzer taşıyıcınıza atın ya da tırmanma ekipmanına ve konteyner tamir spreylerine öncelik verin ve oradan ayrılın. geri kalan her şey özel dolapta.

Bu uzun bir yürüyüş olacak, bu yüzden üzerinizde mümkün olduğunca az şey olmasını isteyeceksiniz.

6. Bölüm - Altyapı İçin Dua Edin

6. Bölüm - Altyapı İçin Dua Edin​

Yola çıkın ve güneydoğuya doğru ilerleyin.

Şimdi, geri dönüş yolculuğunda sadece siz ve geride bıraktığınız manuel tırmanma ekipmanınız olacak. Ancak kiral ağ alanına geri döndüğünüzde, kullanışlı zipline sisteminiz (bunları siz kurdunuz, değil mi?) bu görevin yükünü büyük ölçüde hafifletmeye yardımcı olacaktır.

Bunu başaramadıysanız, bazı tırmanma çapaları dağın dibine hızlı bir kısayol sağlayabilir, ancak o uzun BT alanını tekrar yavaşça yürümek zorunda kalacağınızı unutmayın - ve BB olmadan, yakalanma tehlikesi çok daha fazla.

6. Bölüm - Sadece Ziyaret Ediyorum!

6. Bölüm - Sadece Ziyaret Ediyorum!​

En kısa sürede Mountain Knot City'ye geri döneceksiniz (bu, o dağdan ne kadar çabuk indiğinize bağlı olarak değişir) ve oradan Doktor'un evine kısa bir yolculukla ulaşabilirsiniz. Sen… oraya nasıl gideceğini hatırlıyorsun, değil mi?

Bölüm 6 - Doktor, Doktor!

Bölüm 6 - Doktor, Doktor!​

Elbette öylesin, şuna bak! Bu dağları avucunuzun içi gibi içselleştiriyorsunuz.

İçeri girin, kargoyu alın ve sağa dönün. Kaybedecek zaman yok!

6.Bölüm - HERKES GEMİDE

6.Bölüm - HERKES GEMİDE​

Hey, çelik halatlar hazırlıyordun, değil mi? Çünkü 30 saniye içinde dağıtım merkezine dönmezsen ne kaçırdığını bilemezsin.

6.Bölüm - WHEEEEEEEE

6.Bölüm - WHEEEEEEEE​

Ve şimdi tüm o BT'lerden kaçınarak dağa zipline ile tırmanıyoruz!

6. Bölüm - Bir Süre Kalın ve Eşyalarınızı Onarın.

6. Bölüm - Bir Süre Kalın ve Eşyalarınızı Onarın.​

Oyunumdaki birisi, Dağcı'nın evinin hemen önünde, kiral ağın sınırında bir zaman aşımı sığınağı kuracak kadar akıllıydı. Tüm eşyalarımı tamir etmeme izin verdi, yani o beğen butonunu kırdığıma emin olabilirsin!

Oyununuzda bir sığınağınız yoksa, gelecekteki hamallar için buraya bir tane koymayı düşünün!

Ne yazık ki, artık dağın zirvesine ulaştığınızda yürüyerek yürümek zorunda kalacaksınız, ancak ayak işlerinin çoğunun zipline ile yapılması bir lütuf. Git şunları teslim et!

6. Bölüm - Şimdi Güçle Oynuyorsun (Eldivenler)

6. Bölüm - Şimdi Güçle Oynuyorsun (Eldivenler)​

Teslimat ve kiral ağ bağlantısı üzerine, Dağcı sizi 3. Seviye Köprü Çizmeleri'nin yanı sıra GÜÇ ELDİVENLERİ inşa etmek için planlar ile ödüllendirecektir.

Bunlar harikadır, kavrama gücünüzü artırır, bir dağın yamacından aşağı kayarken kendinizi daha kolay yavaşlatmanızı sağlar, merdivenleri daha hızlı tırmanmanızı sağlar ve en önemlisi MULE'lara daha sert yumruk atmanızı sağlar (kimsenin yumruk atmamak konusunda söylediklerine kulak asmayın) onlarla birlikte olan insanlar)

Ancak pil ömrünü tüketiyorlar; bu nedenle ihtiyacınız olduğunda jeneratörü açmak için her zaman elinizin altında bir PCC bulundurun. Güçlendirilmiş bacaklar, eller ve potansiyel olarak zırh ve araçlarla, yeniden şarj olma yolu olmadan mahsur kalmak sinir bozucu olabilir.

6. Bölüm - Şimdi Diğer Dağa Gidin

6. Bölüm - Şimdi Diğer Dağa Gidin​

Dağcı size bir sonraki kritik görevi verecek; o da kargonun bir kısmını yeni hazırlayıcı Fotoğrafçı'ya teslim etmek. Bulunduğunuz yerin biraz güneybatısında, karşıdaki sıradağların üzerinde bulunuyor.

Ayrılmadan önce, çelik halatlar için konteyner tamir spreyleri ve PCC'ler almayı unutmayın!

6.Bölüm - EVET HAW

6.Bölüm - EVET HAW​

Artık kiral ağ tekrar çalıştığına göre ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz; zipline ağınızı genişletin ve o dağdan aşağı *çığlık atmaya* başlayın.

6. Bölüm - Ve Şimdi Huzurlu Bir Yürüyüş

6. Bölüm - Ve Şimdi Huzurlu Bir Yürüyüş​

İki sıradağ arasında köprü oluşturan vadi nispeten düz ve olaysızdır; biraz kendi kendine düşünmek ve başka bir Düşük Kükreme yolu için kesinlikle mükemmel bir yer.

6.Bölüm - BT'nin Dağları Sevişi

6.Bölüm - BT'nin Dağları Sevişi​

Diğer tarafa yaklaştığınızda tanıdık bir BT bölgesine gireceksiniz. Bu zaman aşımı bölümü geçmeyecek gibi görünüyor, bu yüzden dikkatli oynayın, BT temellerinizi hatırlayın ve diğer tarafa geçmek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Umarım, işiniz bittiğinde bu bölgeye çelik halatla geçiş yapmak için hâlâ yeterli sayıda PCC'niz vardır.

6. Bölüm - Merhaba Fotoğrafı

6. Bölüm - Merhaba Fotoğrafı​

BT alanını geçtikten sonra Fotoğrafçının evine giden mesafe nispeten yumuşaktır. Hala yağmur yağacak, bu yüzden S-Kademesi şerefine kargoyu teslim etmeden önce konteynırlarınızı onardığınızdan emin olun.

6. Bölüm - Git Getir!

6. Bölüm - Git Getir!​

Harika, Fotoğrafçı bize bir kurtarma görevi mi vermek istiyor? *Ve* GUNS ile MULE'lara karşı mı çıkacaksınız?

Test etmemiz gereken Güç Eldivenleri var ve Fotoğrafçı görünüşe göre bize cephaneliğine tam erişim izni veriyor, sanırım bu eğlenceli olabilir mi?

Kargo rafından tüm silahları ve aletleri alın, zırh kaplamasını elbisenize takın, ihtiyacınız olmayan her şeyi (kayıp kargo, tırmanma ekipmanı) özel dolabınıza koyun ve yola çıkalım.

6. Bölüm - Sizin İçin Geliyorum, MULE'lar!

6. Bölüm - Sizin İçin Geliyorum, MULE'lar!​

Kuzeydoğuya doğru ilerleyin. MULE'lara giden yol çocuk oyuncağıdır, ancak hazır olun; yakında bir silahlı çatışmaya gireceğiniz garantidir.

6.Bölüm - Seni Görüyorum…

6.Bölüm - Seni Görüyorum…​

MULE bölgesinin eteklerinde halihazırda bir gözetleme kulesi yoksa, bir tane inşa etmenizi ve ileriye doğru keşif yapmanızı öneririm.

Şimdi, tüm bu silahlara sahip olduğumuza ve bu bölümde gizlice çalışmayı denediğime ve iki kez başarısızlığa uğradığıma göre, sana iyi bir koruma sağlayacağım.

Nehrin ortasındaki MULE kampının önündeki iki kayayı görün.

6.Bölüm - Bana Gel!

6.Bölüm - Bana Gel!​

Nehre yaklaştığınızda, MULE'ların sizi fark etmesi ve koşarak gelmesi kolaydır. Nehirdeki bu kayalar sadece saklanmak için harika bir yer sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda MULE'ların onu geçmek için yavaşlamaları gerekiyor, bu da yaklaştıkça onları kolay hedef haline getiriyor.

Devriye kamyonunun bile nehri geçmek için yavaşlaması gerekiyor, bu da içindeki herkesi kolayca öldürmenize olanak tanıyor, tabii ki öldürücü olmayan bir şekilde.

6.Bölüm - Tamam, Sana Geleceğim!

6.Bölüm - Tamam, Sana Geleceğim!​

Sayılar azalmaya başladığında biraz yukarı çıkmanız gerekebilir; Fotoğrafçının size verdiği ölümcül olmayan pompalı tüfeği kullanmak için mükemmel bir zaman. İnan bana, bu bir isyan!

Bunları temizlemeyi bitirdiğinizde ihtiyacınız olan kargo parçasını bulun (MULE'lardan biri onu düşürmüştür) ve geri dönün.

Kamyonlarından birini çalıp, Fotoğrafçının evinde geri dönüştürülmek üzere eşyalarla yüklemek ister misiniz?

6. Bölüm - Geri Dönüyoruz!

6. Bölüm - Geri Dönüyoruz!​

Bu dönüş yolculuğunun sorunsuz geçmesini umuyoruz. Hiç değilse benim içindi. Umarım sizin için öyledir! Sadece Timefall'ı izle ve belki aptalca bir şey yapma.

Fotoğrafçının kargosunu teslim edin ve yolumuza devam edelim! Bu dağlarla işimiz bitti mi hâlâ?

6. Bölüm - Yine Dağcı mı?!

6. Bölüm - Yine Dağcı mı?!​

Haha, kesinlikle değil. Görünen o ki, bir sonraki kritik görevin Dağcı'dan alınması gerekiyor, o yüzden oraya geri dönmeliyiz.

E-postalarınızı kontrol ederseniz alabileceğiniz isteğe bağlı bir istek var… muhtemelen kabul etmelisiniz, neden olmasın? Neyse artık oraya gidiyoruz.

6. Bölüm - Bu Dağ Artık Benim

6. Bölüm - Bu Dağ Artık Benim​

Dağcı'ya dönüş uzun bir yol ama bu, son birkaç saat içinde kaydettiğiniz ilerlemeyi görmek için güzel bir fırsat.

Her yerde çelik halatlara sahip olmalısınız (ama özellikle dağların yukarı ve aşağılarında), araba sürerken ve uzayda hareket ederken kendinizi güvende hissetmeli ve kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak çok sayıda köprü, jeneratör ve zaman aşımına uğrayan sığınakların olmasını ummalısınız (diğer oyunculara teşekkürler!) bunu başarmak için.

Defol git! Orada görüşürüz!

6.Bölüm - Haydi Spiritüel Olalım

6.Bölüm - Haydi Spiritüel Olalım​

Tamam aşkım! Yani Dağcı, dağlardaki *başka bir* Hazırlayıcıya bir paket teslim etmenizi istiyor (kaç kişi bu cehennem çukurunda yaşamak isteyerek istiyor?)

Doğuya doğru kısa bir mesafe ama dağların arasında pek çok iniş ve çıkış olacak. Her türlü araziye uygun iskeletinizi ve güç eldivenlerinizi donattığınızdan, bir miktar tırmanma ekipmanı ve konteyner tamir spreyi getirdiğinizden ve yola çıkmadan önce bir jeneratörde şarj ettiğinizden emin olun. Yakında özel bir odanız varsa, orada da dayanıklılığınızı yenileyin.

6. Bölüm - Beyazlatma!

6. Bölüm - Beyazlatma!​

Ah evet, sürpriz! Hava ciddi anlamda yoğunlaşıyor. Önünüzü çok net göremeyeceksiniz, bu nedenle arazinin konumunu öğrenmek için odradek tarayıcıyı özgürce kullandığınızdan emin olun. Yakında dik yüzeylerden yukarı çıkacaksınız ve hangi tarafın yukarı olduğunu bilseniz iyi olur.

6. Bölüm - Merkezi Düğümde Kalmalıydım

6. Bölüm - Merkezi Düğümde Kalmalıydım​

Taramadan önce bu ekran temelde tamamen beyazdı. Unutmayın: Kırmızı kötüdür! Üzerine basmayın

6.Bölüm - Hiçliğe Doğru

6.Bölüm - Hiçliğe Doğru​

Benim gibi düz bir atış yaptıysanız, muhtemelen yaklaştıkça aşağıya inmek zorunda kalacaksınız. Bu iniş için iki tırmanma çapası gerekiyordu ama ilkinden sonra ayrılabileceğim uygun bir nokta bulmak için dikkatli bir şekilde aramam gerekiyordu.

Önce düz bir yüzey bulun! Ölümüne düşmeyin!

6.Bölüm - İşte Buradayız!

6.Bölüm - İşte Buradayız!​

Spiritüalist, gerçekten yaşam düzenlemelerinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor.

İçeri girin, kargoyu biraz spreyle onarın ve teslim edin. Sırtınıza kocaman bir şaplak atın, işimiz neredeyse bitti.

6. Bölüm - Deadman'le Tanışalım

6. Bölüm - Deadman'le Tanışalım​

Deadman sizden yakındaki kulübesinde onunla buluşmanızı isteyecek. Gerekirse haritanızı kontrol edin, ancak size nerede olduğunu söyleyebilirim; sadece büyük, uğursuz kasırgayı arayın.

Ah ah...

Bu kısa yolculuğu yapmak için birkaç merdiven ve çapa alın. Burada halihazırda kurulmuş bir çelik halat hattı düzenine sahip olacak kadar şanslıydım (bu da bana çevrenin harika bir görüntüsünü verdi), ancak bunu yapmazsanız, aşağı inip başka bir dağa tırmanmanız gerekecek. Biraz yana dönerek işini kolaylaştırabilirsin.

6. Bölüm - Neredeyse Vardı!

6. Bölüm - Neredeyse Vardı!​

Hava *gerçekten* kötüleşmeye başladığında hedefinize yaklaştığınızı anlayacaksınız.

Ama endişelenme! Deadman'in kulübesine girip güzel bir sıcak çay içmeniz çok uzun sürmeyecek.

6.Bölüm - Buradayız! Yaptık! Dağları Fethettik!

6.Bölüm - Buradayız! Yaptık! Dağları Fethettik!​

Harika iş çıkardınız! Kabine yaklaştığınızda içeri girin, botlarınızı çıkarın ve ateşin yanında dinlenin. Bu bölümde kesinlikle pek çok engelin üstesinden geldiniz ve Norman Reedus ile Guillermo del Toro'nun birlikte duş aldıkları güzel, rahatlatıcı bir ara sahneyi izlemeyi hak ediyorsunuz.

6. Bölüm'de bu kadar! O dağları fethetmek için ne muhteşem bir çaba harcadınız. Bir ara vermeyi hak ediyorsunuz, ancak ivmeyi sürdürmek istiyorsanız Bölüm 7'nin izlenecek yollarının tamamı hazır.

Paylaşım için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler.

Eline sağlık! Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri