- Konular
- 2
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bence okcu zaten rüzgar kutsamasını actıgın zaman kendi kendilerini yatırıolar 

- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
arkadaş ben sana şöle acıklayım bence el becerin en ii olduhu sınıf ama oyunu zevk icin oynuyosa eğlendihin sınıf şu güçlü bu zayıf laflarına kanma hepsi aynı sadece birbirine karşı avantaj dezavantaj durumu var
Sana katılıyorum hepsi ya dezavantaj yada avantaj durumları var.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 34
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
bence en iyisi büyücü tabi dezavantajlarıda sayarsak hepsi eşit kasılmak için rahip büyücü ve okçu en iyisi düellolarda ise güç gerekir en güçlüleride şunlardır savaşçı düzenbaz ve okçu (çağırıcı bana göre kötü bu yüzden yazmadım) bence büyücü hepsinde iyi ama karar sizin.
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 41
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Diğer arkadaşlara katılıyorum savascının savunması güclü olur diyer sınıflar skılleri ile kendilerinin savunmasını arttırır büyücünün saldırısı iyi olur rahip büyü gücü ile arttırır bütün skıller aynıdır değişik bir etki gösterse bile herkez eşittir hangini secmek istiyorsan seç
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Feline-->Savaşçı
İnsan-->Okçu,Düzanbaz,Çagırıcı
Peri-->Büyücü,Rahip
Savaşcı,yakın mesafe ustası.Kasılması yavaştır(%90 ALAN SKİLİ OLMADIGI İÇİN).Kullanmayı ögrendikten sonra düellolarda iyi oldugunu görüceksiniz
.
Okçu,uzak mesafe uzmanı.Yakn mesafede taktiksel kacıs ve savunma maevraları var.Kasılması en kolay 2 sınıftan bir tanesi.(ALANA SKİLİ ''OK YAGMURU'').
Düzenbaz,diger adı SESSİZ SAVAŞCI.En hassas noktayı bulur.Öldürücü vuruşlarıyla ünlü ve yakın dövüştü oldukça iyidir.Kasılması yavaştır.
Çagırıcı,hayvanları evcilleştirir ve onları kullanır.Kasılması normal derecededir.
Büyücü,yüksek sevıyeye ulaşınca cok güçlü bir karakter haline gelir(ALAN SKİLİ VAR AMA KULLANMADIGIM ICIN ALAN SKİLİNİ BİLMİYORUM xD).Kasılmacı oldukca zordur ancak yuksek sevıye olunca keyfini sürüceksiniz.NOT:Eger buyucu car acarsanıza grup olarak kasın yoksa kasamazsınız...
Rahip,rahipler arkadaslarına sifa vermesi,iyilestirmesi ( ve kendinide ) bakımından cok iyidir(METİN2 OYNAYAN VARSA VEYA OLDUYSA ORDAKİ '' ŞAMAN '' GOREVNINI GORUR).Kasılması en kolay 2 sınıftan biridir(ALAN SKİLİ ''KARA TOPRAK'').
İnsan-->Okçu,Düzanbaz,Çagırıcı
Peri-->Büyücü,Rahip
Savaşcı,yakın mesafe ustası.Kasılması yavaştır(%90 ALAN SKİLİ OLMADIGI İÇİN).Kullanmayı ögrendikten sonra düellolarda iyi oldugunu görüceksiniz
.Okçu,uzak mesafe uzmanı.Yakn mesafede taktiksel kacıs ve savunma maevraları var.Kasılması en kolay 2 sınıftan bir tanesi.(ALANA SKİLİ ''OK YAGMURU'').
Düzenbaz,diger adı SESSİZ SAVAŞCI.En hassas noktayı bulur.Öldürücü vuruşlarıyla ünlü ve yakın dövüştü oldukça iyidir.Kasılması yavaştır.
Çagırıcı,hayvanları evcilleştirir ve onları kullanır.Kasılması normal derecededir.
Büyücü,yüksek sevıyeye ulaşınca cok güçlü bir karakter haline gelir(ALAN SKİLİ VAR AMA KULLANMADIGIM ICIN ALAN SKİLİNİ BİLMİYORUM xD).Kasılmacı oldukca zordur ancak yuksek sevıye olunca keyfini sürüceksiniz.NOT:Eger buyucu car acarsanıza grup olarak kasın yoksa kasamazsınız...
Rahip,rahipler arkadaslarına sifa vermesi,iyilestirmesi ( ve kendinide ) bakımından cok iyidir(METİN2 OYNAYAN VARSA VEYA OLDUYSA ORDAKİ '' ŞAMAN '' GOREVNINI GORUR).Kasılması en kolay 2 sınıftan biridir(ALAN SKİLİ ''KARA TOPRAK'').
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)