- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Evet arkadaşlar sizce hangi karakter en iyisi?Zevkinize göre oyunuzu özgürce kullanın

Son düzenleme:
- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
arkadaş ben sana şöle acıklayım bence el becerin en ii olduhu sınıf ama oyunu zevk icin oynuyosa eğlendihin sınıf şu güçlü bu zayıf laflarına kanma hepsi aynı sadece birbirine karşı avantaj dezavantaj durumu var
- Konular
- 326
- Reaksiyon Skoru
- 157
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 151
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Büyü işlerinden zevk alıyorsun büyücü kılıç felandan zevk alıyorsan okçu eğer ben +lı item basıcam diyorsna bence savascı ac tabi en iyi karakter yoktur ben bunu zevk anlamıyla söledim
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 6 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Link koymamıştım ama
Neyse flood için özür diliyorum.kyakaxko28 arkadaşım Senin açtığın EN GÜÇLÜ KARAKTER SIRALAMA bölümüne yazmıştım zaten el becerisi olduktan sonra hepsinin en iyi olduğunu.Şimdi bana satmayamı çalışıyorsun yemezler
Elbette el becerisi olduktan sonra hepsi güçlüdür ben zevkinize göre oy verin diye açtım konu adı pek oturmadı ama
Neyse flood için özür diliyorum.kyakaxko28 arkadaşım Senin açtığın EN GÜÇLÜ KARAKTER SIRALAMA bölümüne yazmıştım zaten el becerisi olduktan sonra hepsinin en iyi olduğunu.Şimdi bana satmayamı çalışıyorsun yemezler
Elbette el becerisi olduktan sonra hepsi güçlüdür ben zevkinize göre oy verin diye açtım konu adı pek oturmadı ama
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)