HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar serveri çok yeni açtım server 16 gb ram üzerine kuruludur.
İlerleyen zamanlarda ram arttırılacaktır.Servere acil olarak Gm alımı vardır.Ben Gm likten pek anlamam serverle ilgilenecek biri olsun.
Toplam 10 Adet Gm alınacaktır.
Herkes Oyundaki Adını Yazsın.
İlk Gelenler Gm Olacaktır.
Ayrıca İlk Başka Serverde 10 Dan Fazla Gm de olabilir görevini en iyi yapanlar görevde kalır. Teşekkürler.
Arkadaşlar Pack Bu İçinde Sitenin Linkide Var İndirin.Oyuna Kayıt Olun Daha Sonra Bana Adınızı Söyleyin Teşekkürler.
Herkes Biraz Hızlı Olsun Hızlı Olan Kazanır Diyebilirim.
Ayrıca Kesinlikle Oyuna Kayıt Olduktan Sonra Adınızı Söyleyin Tekrarlıyorum Site Pack'in İçindedir.
İlerleyen zamanlarda ram arttırılacaktır.Servere acil olarak Gm alımı vardır.Ben Gm likten pek anlamam serverle ilgilenecek biri olsun.
Toplam 10 Adet Gm alınacaktır.
Herkes Oyundaki Adını Yazsın.
İlk Gelenler Gm Olacaktır.
Ayrıca İlk Başka Serverde 10 Dan Fazla Gm de olabilir görevini en iyi yapanlar görevde kalır. Teşekkürler.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Arkadaşlar Pack Bu İçinde Sitenin Linkide Var İndirin.Oyuna Kayıt Olun Daha Sonra Bana Adınızı Söyleyin Teşekkürler.
Herkes Biraz Hızlı Olsun Hızlı Olan Kazanır Diyebilirim.
Ayrıca Kesinlikle Oyuna Kayıt Olduktan Sonra Adınızı Söyleyin Tekrarlıyorum Site Pack'in İçindedir.
Son düzenleme:
Yas:14
Hergün onlıne olabilirim
Özeliiklerim:Eventk kodlartını ezbere bilirim.Userlara esit adaletli bir ortam sağlarım
MSN:giray_ polo_5a@hotmail.com
Hergün onlıne olabilirim
Özeliiklerim:Eventk kodlartını ezbere bilirim.Userlara esit adaletli bir ortam sağlarım
MSN:giray_ polo_5a@hotmail.com
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)