C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sunucuma Ortak GM Arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jackyellow97
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 219

jackyellow97

Level 1
Üye
Konular
2
Çözüm
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
7 Yıl 6 Ay 11 Gün
Başarım Puanı
8
MmoLira
9
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sunucu Adı : Belli Değil

Yaş Sınırlaması : 16+
İstediğiniz Günlük Online Süre :3-4 saat yeterli
Aradığınız Özellikler : WinSCP , Putty, Navicat anlayan files kurmayı bilen ayrıca build bilen biri.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : jackyellow97@gmail.com -- Discord: Jackyellow#0809
Diğer / Ek :

Arkadaşlar yeni bir sunucu aldım 3 aylık parasını falan da ödedim yani alacağım ortağın sadece oyunla ilgilenmesini istiyorum maddi yönden bir isteğim olmayacak. Şuan kurulu bir server var fakat sadece test amaçlı. GM yani ortak olacak arkadaşın emek files kurmasını istiyorum. Beraber sunucu adını belirleyeceğiz ve ona göre domain alacağım. Ve ayrıca reklam yapabilirse de çok iyi olur.
Aslında amacım serverle ilgilenecek birini bulmak, eğlence için kurdum fakat tüm gün dolu olduğum için ben fazla ilgilenemeyeceğim. İlk mesaj atan arkadaşla görüşeceğim. Anlaşamazsak diğer kişilerle de görüşürüm. Discord veya e-postama mesaj atın 1-2 gün içinde konuşuruz. Şimdiden hayırlı olsun.

Konuya Ön Ek Eklendi

Sunucu Adı : Belli Değil

Yaş Sınırlaması : 16+
İstediğiniz Günlük Online Süre :3-4 saat yeterli
Aradığınız Özellikler : WinSCP , Putty, Navicat anlayan files kurmayı bilen ayrıca build bilen biri.
İletişim Adresi (E-Posta, Skype vb.) : jackyellow97@gmail.com -- Discord: Jackyellow#0809
Diğer / Ek :

Arkadaşlar yeni bir sunucu aldım 3 aylık parasını falan da ödedim yani alacağım ortağın sadece oyunla ilgilenmesini istiyorum maddi yönden bir isteğim olmayacak. Şuan kurulu bir server var fakat sadece test amaçlı. GM yani ortak olacak arkadaşın emek files kurmasını istiyorum. Beraber sunucu adını belirleyeceğiz ve ona göre domain alacağım. Ve ayrıca reklam yapabilirse de çok iyi olur.
Aslında amacım serverle ilgilenecek birini bulmak, eğlence için kurdum fakat tüm gün dolu olduğum için ben fazla ilgilenemeyeceğim. İlk mesaj atan arkadaşla görüşeceğim. Anlaşamazsak diğer kişilerle de görüşürüm. Discord veya e-postama mesaj atın 1-2 gün içinde konuşuruz. Şimdiden hayırlı olsun.
discord'dan istek atıldı

Özelden Iletısım Kura bılırmısınız ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri