Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar öncelikle sizlere selamlarımı sunmak istiyorum biliyorum ki bu konunun yeri burası değil ama modlarımızın affına sığınarak isteğimi söylemek istiyorum.
Arkadaşlar biliyorsunuz ben AlperenSMT2 adında serverimi 1 ay once kurdum kimisi beğendi kimisi beğenmedi .kimi zaman eğlendik kimi zaman boş boş durduk ama sonucta 1 aylık zaman diliminde bu oyunu oynadık.Benim Sizden isteğimj su ;
-Ben 1 aydır portmap arıyorum çalışan bulamıyorum 1.ci köyde kapanıp kalıyoruz çaresiz olmasam gerçekten buraya yazmazdım.Pvp sinde mapleri çalışan bir arkadaşımızdan yardım bekliyorum.
-AlperenS Saygılarını sunar.İyi oyunlar Diler.Herkese Kolay Gelsin
Arkadaşlar biliyorsunuz ben AlperenSMT2 adında serverimi 1 ay once kurdum kimisi beğendi kimisi beğenmedi .kimi zaman eğlendik kimi zaman boş boş durduk ama sonucta 1 aylık zaman diliminde bu oyunu oynadık.Benim Sizden isteğimj su ;
-Ben 1 aydır portmap arıyorum çalışan bulamıyorum 1.ci köyde kapanıp kalıyoruz çaresiz olmasam gerçekten buraya yazmazdım.Pvp sinde mapleri çalışan bir arkadaşımızdan yardım bekliyorum.
-AlperenS Saygılarını sunar.İyi oyunlar Diler.Herkese Kolay Gelsin
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
İstiyosanız Ben Olabilirim 7/24 Açığım Msnimi Ekliyin hostingweb @ turk. tc (Boşlukları Birleştirin)
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)