InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

DARKORBİT' DE Devrim YAPAY ZEKA//Messert

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan messert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

messert

Level 10
TM Üye
Üye
Konular
754
Reaksiyon Skoru
243
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
185
MmoLira
-605
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar Darkorbit yetkilileri oyunda devrim yaratıcak bir Yenilikte bulundular.Artık kestiğimiz her yaratık Daha akıllı Ve hepsİ Yapay zekaya Sahip.Bu şu demek oluyor Eskiden Kristallon adlı yaratığı etrafında dönerek Damage almadan keserken Artık etrafında dönsende Kaçsanda damage almadan kesemiyeceğiz.Bu habere çoğu üye üzüldü ancak Moderatörler Şöyle bir açıklamada bulundu Herkes Bu yapay zeka bizi bitirir Kristallonları kesemiyeceğiz diye düşünürken Yeni Kesme yöntemleri olucağını söylediler Oyunda 1 2 hafta boyunca farklı yöntemler deneyeceğiz ve Kristallonları damage almadan kesmenin Yeni yolunu bulacağız Bu haber Başta bizi Üzsede Sevindirici haberi yeni aldım :) Merak etmeyin 2Haftaya kalmadan Kristallonlarımızı Eskisi gibi Ancak farklı bir yöntemle Damage almadan kesebilicez.Okuyan herkese Teşekkür Ederim Alıntı değildir Kendi deneyimimi paylaştım Bu Olay uzun bir süre güncel kalıcak Sabitlenirse Sevinirim

ben etrafında dönerek fazla hasar almadan kesebiliyorum (eskisi gibi yani).ne zaman yapmışlar bunu yada yapacaklar.

uzaklasarak kes

ben yine etrafında dönerek hiç hasar almadan kesebiliyorum

Arkadaşlar Nasıl kesiliceğini bende biliyorum 3 senelik oyuncuyum :D Bu sistem etrafında dönerek kesmeyi etkisiz hale getiriyor.Şu andada Etkin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri