- Konular
- 754
- Reaksiyon Skoru
- 243
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 185
- MmoLira
- -605
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar Darkorbit yetkilileri oyunda devrim yaratıcak bir Yenilikte bulundular.Artık kestiğimiz her yaratık Daha akıllı Ve hepsİ Yapay zekaya Sahip.Bu şu demek oluyor Eskiden Kristallon adlı yaratığı etrafında dönerek Damage almadan keserken Artık etrafında dönsende Kaçsanda damage almadan kesemiyeceğiz.Bu habere çoğu üye üzüldü ancak Moderatörler Şöyle bir açıklamada bulundu Herkes Bu yapay zeka bizi bitirir Kristallonları kesemiyeceğiz diye düşünürken Yeni Kesme yöntemleri olucağını söylediler Oyunda 1 2 hafta boyunca farklı yöntemler deneyeceğiz ve Kristallonları damage almadan kesmenin Yeni yolunu bulacağız Bu haber Başta bizi Üzsede Sevindirici haberi yeni aldım
Merak etmeyin 2Haftaya kalmadan Kristallonlarımızı Eskisi gibi Ancak farklı bir yöntemle Damage almadan kesebilicez.Okuyan herkese Teşekkür Ederim Alıntı değildir Kendi deneyimimi paylaştım Bu Olay uzun bir süre güncel kalıcak Sabitlenirse Sevinirim
Merak etmeyin 2Haftaya kalmadan Kristallonlarımızı Eskisi gibi Ancak farklı bir yöntemle Damage almadan kesebilicez.Okuyan herkese Teşekkür Ederim Alıntı değildir Kendi deneyimimi paylaştım Bu Olay uzun bir süre güncel kalıcak Sabitlenirse Sevinirim- Katılım
- 17 Kas 2010
- Konular
- 1
- Online süresi
- 2m 6s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 73
- MmoLira
- 17
- DevLira
- 0
ben etrafında dönerek fazla hasar almadan kesebiliyorum (eskisi gibi yani).ne zaman yapmışlar bunu yada yapacaklar.
- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 3 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
uzaklasarak kes
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 5 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ben yine etrafında dönerek hiç hasar almadan kesebiliyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)