BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Lütfen Acil Yardım [Server Kurmak]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NeedleChuck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 393

NeedleChuck

Level 1
Üye
Konular
5
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 3 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
47
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkze Merhaba :)
biz birkaç arkadaş metin2 için pvp server kurmak istiyoruz.4 kişi tüm masrafları paylaşacağız.
Pvp kurmak için öncelikle ne yapmalıyız?vps server için sunucu almamız gerektiği konusunda bir duyum aldık.eğer sunucu kiraladıktan sonra ne yapmalıyız?şimdilik hiç bir bilgimiz yok.sıfırdan detaylı olarak bir anlatıma ihtiyacımız var.

Ayrıca ödeme konusunda şöyle bir sorun var;ben ve ortaklarımdan biri 17 diğer ikisi 16 yaşında.Yani kredi kartı için hesap açamayız.bu tür işlemleri halletmek için neler yapabiliriz.ve tabiki pvp server için satılan itemlerin parası bize nasıl ulaşabilir.ailelerimizden kesinlikle yardım alamayız bu işi kendi aramızda planlıyoruz.ve 18 yaşından büyük birinden yardım isteyip bir ortak daha edinmek istemiyoruz.sçeneklerimiz nelerdir??

Ve son olarak;bize aylık kaça patlar? ve kiralıyacağımız sunucunun özellikleri nasıl olmalı(ram boyutu vb.).dediğim gibi bu konuda hiçbirşey bilmiyoruz.

Şimdiden teşekkürler :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri