Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bu konuyu hiç beğenmedim aslada beğenmicem sırf bu konu yüzünden benim Sabitteki konum çıkarıldı ve kilitlendi cskn bildiğini yapıyor tabi süper moderatör olsam bende diğer üyelerin açtığı konuları sabitten çıkarıp kendi konularımı sabitlerdim.Sırf Bunun yüzündende forumdan soğudum artık Amerikan Güreşi bölümüne girince aklıma bu geliyor nedense.
Sen saf olmasaydın böyle demezdin.Benim açtığım konuları açarak nice hataları yapıyorsun ve buraya gelmiş,üyelerin konularını kitleyip ; kendininkini sabitliyor diyorsun.Tamam,admin'e mesaj at.İstediğini yap ; yinede konu tarihlerine bakar ve görürBu konuyu hiç beğenmedim aslada beğenmicem sırf bu konu yüzünden benim Sabitteki konum çıkarıldı ve kilitlendi cskn bildiğini yapıyor tabi süper moderatör olsam bende diğer üyelerin açtığı konuları sabitten çıkarıp kendi konularımı sabitlerdim.Sırf Bunun yüzündende forumdan soğudum artık Amerikan Güreşi bölümüne girince aklıma bu geliyor nedense.
Bir konun kitlendi diye sevmemezlik olmaz.Bu konuyu hiç beğenmedim aslada beğenmicem sırf bu konu yüzünden benim Sabitteki konum çıkarıldı ve kilitlendi cskn bildiğini yapıyor tabi süper moderatör olsam bende diğer üyelerin açtığı konuları sabitten çıkarıp kendi konularımı sabitlerdim.Sırf Bunun yüzündende forumdan soğudum artık Amerikan Güreşi bölümüne girince aklıma bu geliyor nedense.
kankama laf yok,süper bir konu ve kankamın böyle birşey yaptıgına inanmıyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)