Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Profesyonel Güreşin Sırları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cskn192
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 76
  • Görüntüleme Görüntüleme 18K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

onun yanına atladı üzerine değil:) dikkat et fake swanton bombların arasında var:)

demişsinki yanına atladı :m08::l03:

Arkadaşım jeff adamın yanına atlasa o anda ölürdü yer hafif yumuşak olsada olmasada yani atlayışlay falan gerçek
orada randyi o sert yere attı ama o kadar yuksekten bir swanton bomb yapmak bayağı bir acı verir...:ka19:

ama senin inancına karışmam ben sadece diyorum ki;

Atlamalar gerçekten can acıtır hemde o masanın uzerine ....:ka19:

düşünsene merdivenden atlıyor adam çekiliyomuşta muşta muş.... çekilince adam ölür zaten ama ginede sen neye inanmak istiyosan inan ...
hem randy ye atladığı zaman yer çatlamıştı hatta kırıklar vardı hatta randy bir maçında (int.den izledim) bir adama RKO yaptığına pişman oldu cam kırıklarına düştü... tamam bu cam kırıkları gerçek değil diyebilirsiniz ama sırtına girdi ve kanlar boşaldı peki buna ne diyeceksin???

hadi iyi günler:l04::ka19:

Son düzenleme:
Kan Çıkma Olayı Öyle Değil Böyle Balon Gibi Bişi War Onu Ten Rengine Boyayıp Bi yerine Yapıştırıyorlar belli olmucak şekilde adam da ona hafifce vurunca patlıyor ve görenlerde aaa kan çıktı diyor :D :p

Bize küçükken böyle anlatılırdı amerikan güreşi. Tam bir hastasıydık kuzenlerimle. Yere minderler koyup oynuyorduk. Sonra büyüdükçe çocukluk gitti zaten içimizden. Artık sadece izliyoruz :).

Ama bence güzel bir program, yani bir sakıncası olmayan bir şey. Doğru olup olmadığı hakkında bir fkrim yok.

Cskn192 abi paylaştığın için teşekkürler :).

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri