HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Cartoon Network, CBS Europe tarafından Turner Entertainment Broadcasting System kullanılarak 1992'de yayına sokulmuş uluslararası bir çizgi film kanalı.
Tüm dünyada her biri birbirinden farklı 25 kanalı bulunan Cartoon Network, bugün 160 ülkede yaklaşık 200 milyon evde, 21 dile tercüme edilerek yayın yapmaktadır.[1] Cartoon Network, dünyanın en büyük medya şirketlerinden Time Warner grubunun bir kuruluşu olan Turner Broadcasting System tarafından 1 Ekim 1992`de çocuklar için kurulmuştur. Türkiye'de D-Smart, Digitürk ve Türksat 2A'dan yayın yapmaktadır. Kanal, genellikle 7-18 yaş aralığında kişilere hitâp eden programlar yayınlamaktadır.
Türkiye'de sosyal projeler ile dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanmaktadır. Son 5 senede Cartoon Network özgün çizgi filmleri ile 20 kere prime-time Emmy Ödülleri'ne aday gösterilmiş, Ben 10, Dexter'ın Laboratuvarı, Johnny Bravo, Powerpuff Girls, Samurai Jack ile ödüllere layık görülmüştür.
Programlar
Buda yarattıgım avatar arkadaslar:
Sizdende güzel avatarlar bekliyorum ve üyelerimi bekliyorum.
Tüm dünyada her biri birbirinden farklı 25 kanalı bulunan Cartoon Network, bugün 160 ülkede yaklaşık 200 milyon evde, 21 dile tercüme edilerek yayın yapmaktadır.[1] Cartoon Network, dünyanın en büyük medya şirketlerinden Time Warner grubunun bir kuruluşu olan Turner Broadcasting System tarafından 1 Ekim 1992`de çocuklar için kurulmuştur. Türkiye'de D-Smart, Digitürk ve Türksat 2A'dan yayın yapmaktadır. Kanal, genellikle 7-18 yaş aralığında kişilere hitâp eden programlar yayınlamaktadır.
Türkiye'de sosyal projeler ile dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanmaktadır. Son 5 senede Cartoon Network özgün çizgi filmleri ile 20 kere prime-time Emmy Ödülleri'ne aday gösterilmiş, Ben 10, Dexter'ın Laboratuvarı, Johnny Bravo, Powerpuff Girls, Samurai Jack ile ödüllere layık görülmüştür.
Programlar
- Arkadaşım Maymun
- Bakugan
- Ben 10
- Ben 10 Alien Force 03 Kasım'da Cartoon Network Türkiye'de
- Cramp İkizler
- Dexter'ın Laboratuvarı
- Ed, Edd ve Eddy
- Foster'ın Hayali Dostlar Mekanı
- Johnny Bravo
- Juniper Lee'nin Maceraları
- Kamp Lazlo
- Kod Adı: Afacanlar
- Looney Tunes
- Megas XLR
- Mike, Lu & Og
- Powerpuff Girls
- Sincap Çocuk
- Samuray Jack
- Scooby-Doo
- Skunk Fu
- Star Wars: Klon Savaşları
- Tom ve Jerry
- What's New, Scooby-Doo?
Buda yarattıgım avatar arkadaslar:
Sizdende güzel avatarlar bekliyorum ve üyelerimi bekliyorum.
Yöneticiler:
Jr. Ernesto
Jr. Ernesto
Üyeler:
ßatuhan
ßatuhan
Not:Başvuru yapmak için alta adminliğe adayım yöneticiliğe adayım vb. yazmanız yeterli
Jr. Ernesto:
~°Pî§KøpÂT°~:
~°Pî§KøpÂT°~:
Son düzenleme:
Yaz beni
.
İmza resmini kaç pixele kaç pixel boyutunda yapayım
.
Ohoo sen kendini iyice admin sandın bu sadece bir fan club yaz bir yere hadi.
.İmza resmini kaç pixele kaç pixel boyutunda yapayım
.Ohoo sen kendini iyice admin sandın bu sadece bir fan club yaz bir yere hadi.
Son düzenleme:
Benim öle yazma huyum yoktu gördüm yazdım bişe mi oldu xDOhoo sen kendini iyice admin sandın bu sadece bir fan club yaz bir yere hadi.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)