Bvural41 1
Bvural41
yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Liderlik

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan chuckkk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

benm şamanımın liderligi g5
en zor geçen liderlik
ama p olunca savunma ve beceri gücü veriyor
yoksa
liderlik 10 oldugu zaman da sadece saldırı dgeri verio

en zor geçen özellik değil de hepsinin 1 sayısı var ona göre okuyor. çok oldu ben çarların liderliklerini açalı. Yanlış hatırmamıyorsam en son g10 dan p'ye ya 19 tane yada 20 yane okuyup geçiyordu. Burdan geir giderseniz :D her seferde ne kadar bk okuyacağınızı bulursunuz.

O liderlik sayesinden grup arkadaşlarına bazı yardımlar yapar bilir sin hp vere bilirsin saldırı gucu verirsin saldırı hzıı verirsin ama hepsini vermen için bi seviye olur o seviyeyi yukselttikçede verdiğin oranlar artar.

kendin alabiliyormusun bu güçleri peki? illa ki gurup mu kurman lazım yan çarınla genelde boyle sw atıp ben çok iyiym diyor bazıları..

Selam arkadaşlar.Yetenekleri açtıgımızda liderlik vardır.Açıklamada:Ortaklara liderlik etme yetenegi yaziyor.Ama ben tam anlamis degilim bilen arkadaslar varsa bunun ne oldugunu yazabilirmi.Simdiden tesekkur ederim.

Liderlik grup kurulu iken arkadaşlarına bazı özelikler vermene yarar sağlar(1.800 hp 875 sp saldırı hızı büyü hızı ws)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri