HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Burada çok iyi insanlar tanıdım.Düşmanım asla olmadı.Herkesi çok özleyeceğim fakat dersler dolayısıyla bırakmak zorundayım.Mmomt2 nin kıymetini bilin.Admini-Yöneticisi-Moderatörü-Oyuncuları herşeyiyle mükemmel bir server.Ellerinden geleni yapıyorlar bizleri memnun etmek için.Neyse çok uzatmayayım şimdi veda vakti
Herkese oyunda-hayatta-öğrenci olanlara derslerinde iş sahibi olanlara işlerinde başarılar dilerim.Kim bilir belki tekrar dönerim aranıza 
Herkese oyunda-hayatta-öğrenci olanlara derslerinde iş sahibi olanlara işlerinde başarılar dilerim.Kim bilir belki tekrar dönerim aranıza 
Burada çok iyi insanlar tanıdım.Düşmanım asla olmadı.Herkesi çok özleyeceğim fakat dersler dolayısıyla bırakmak zorundayım.Mmomt2 nin kıymetini bilin.Admini-Yöneticisi-Moderatörü-Oyuncuları herşeyiyle mükemmel bir server.Ellerinden geleni yapıyorlar bizleri memnun etmek için.Neyse çok uzatmayayım şimdi veda vaktiHerkese oyunda-hayatta-öğrenci olanlara derslerinde iş sahibi olanlara işlerinde başarılar dilerim.Kim bilir belki tekrar dönerim aranıza
![]()
öncelik derslerde
:l04:başarılar dilerim. Gelirsin sen arada...
teşekkür ederim yorumlarınız için
geri dönmem daha charı sattım zaten..
geri dönmem daha charı sattım zaten..Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)