- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
08 Şubat 2011 05:36 tarihinde Mmomt2 Bilgilendirme Servisi <bilgi@mmomt2.com> yazdı:
Değerli best001,
Mmomt2'de Bulunan PLAYBOYZZ isimli karakteriniz oyun kurallarını ihlal ettiği için Yasaklanmıştır!
Yasaklanma nedeni : #
Yasaklanma süresi : 3 Gün
Gm charımın dün açılması gerekiyodu ama hala açılmadı bunun sebebi gecikme dediniz ama değilmiş bana 3 gün boyunca arka arkaya aynı ss yüzünden ceza geldi yani 3 gün yerine 9 gün yemiş gibi oldum bu nasıl bi saçmlktır . Ben bekliyorum 1 bucuk gündür gecikmedir diye ama siz bana bi 'slk' lafı yüzünden 3 kez arka arkaya ceza yolluyorsunuz lütfen ilgilenin ve charımı açın ben Mars serverinde oynuyorum.Hatta küfür hakaret bildirimleri yerinde konu açtım bana 3 kez aynı bildirim geldi bu bi sorun teşkil eder mi diye siz bana ban yediğim ss yi gösterdiniz sadece bu ss den ban yemişsiniz dediniz bende önemsemedim. Ama meğersem artık yanlışlıklamı bilmem arka arkaya aynı ss yüzünden 3 kez ceza alıyorum Lütfen ilgilenin 3 gün ceza almıstım 5. gün oldu dün açılsın diye sabaha kadar bekledim Lütfen ilgilenin şunla ve artık charımı açın
Nıck : PLAYBOYZZ
Değerli best001,
Mmomt2'de Bulunan PLAYBOYZZ isimli karakteriniz oyun kurallarını ihlal ettiği için Yasaklanmıştır!
Yasaklanma nedeni : #
Yasaklanma süresi : 3 Gün
Gm charımın dün açılması gerekiyodu ama hala açılmadı bunun sebebi gecikme dediniz ama değilmiş bana 3 gün boyunca arka arkaya aynı ss yüzünden ceza geldi yani 3 gün yerine 9 gün yemiş gibi oldum bu nasıl bi saçmlktır . Ben bekliyorum 1 bucuk gündür gecikmedir diye ama siz bana bi 'slk' lafı yüzünden 3 kez arka arkaya ceza yolluyorsunuz lütfen ilgilenin ve charımı açın ben Mars serverinde oynuyorum.Hatta küfür hakaret bildirimleri yerinde konu açtım bana 3 kez aynı bildirim geldi bu bi sorun teşkil eder mi diye siz bana ban yediğim ss yi gösterdiniz sadece bu ss den ban yemişsiniz dediniz bende önemsemedim. Ama meğersem artık yanlışlıklamı bilmem arka arkaya aynı ss yüzünden 3 kez ceza alıyorum Lütfen ilgilenin 3 gün ceza almıstım 5. gün oldu dün açılsın diye sabaha kadar bekledim Lütfen ilgilenin şunla ve artık charımı açın
Nıck : PLAYBOYZZ- Katılım
- 14 Ağu 2010
- Konular
- 233
- Reaksiyon Skoru
- 67
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- -101
- DevLira
- 0
Ticket atarmısın.
- Konular
- 36
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 58
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ticket mi atayım bunu ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)