Fethi Polat 1
Fethi Polat
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
Agora Metin2 1
Agora Metin2
raderde 1
raderde
Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Gm Lütfen bakar mısın ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PlayboyzzGsli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 226
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PlayboyzzGsli

Level 2
Üye
Konular
36
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 4 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
58
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

08 Şubat 2011 05:36 tarihinde Mmomt2 Bilgilendirme Servisi <bilgi@mmomt2.com> yazdı:

Değerli best001,

Mmomt2'de Bulunan PLAYBOYZZ isimli karakteriniz oyun kurallarını ihlal ettiği için Yasaklanmıştır!

Yasaklanma nedeni : #

Yasaklanma süresi : 3 Gün

Gm charımın dün açılması gerekiyodu ama hala açılmadı bunun sebebi gecikme dediniz ama değilmiş bana 3 gün boyunca arka arkaya aynı ss yüzünden ceza geldi yani 3 gün yerine 9 gün yemiş gibi oldum bu nasıl bi saçmlktır . Ben bekliyorum 1 bucuk gündür gecikmedir diye ama siz bana bi 'slk' lafı yüzünden 3 kez arka arkaya ceza yolluyorsunuz lütfen ilgilenin ve charımı açın ben Mars serverinde oynuyorum.Hatta küfür hakaret bildirimleri yerinde konu açtım bana 3 kez aynı bildirim geldi bu bi sorun teşkil eder mi diye siz bana ban yediğim ss yi gösterdiniz sadece bu ss den ban yemişsiniz dediniz bende önemsemedim. Ama meğersem artık yanlışlıklamı bilmem arka arkaya aynı ss yüzünden 3 kez ceza alıyorum Lütfen ilgilenin 3 gün ceza almıstım 5. gün oldu dün açılsın diye sabaha kadar bekledim Lütfen ilgilenin şunla ve artık charımı açın :( Nıck : PLAYBOYZZ

Ticket atarmısın.

ticket mi atayım bunu ?

Ban süreleri 1-2 Gün aksayabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri