HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle merhaba.. daha önce sizden sunucu veya alan adı almadım ancak bi pvp tanıtımında serverinadi.turkvds.net'di. bnde merak edip. turkvds.net girim dedim
birde ne görim ! 245MB Güclü Bir Truva Atı! 
Kaldırılsın Lutfen!
virus programı olmayanlara sızar ve ..
PC'deki belge. üstüne ait char. hesap ve banka no. hesabi war ise
işte o zmn cok kotu olur ? insan batar ya
bn bilgilendirmek icin actım bu konuyu. daha öncede fenomenmt2.com'u görmüstk birisi konuyu acmıstı. onlarla bi alakam yok sadece ndn böyle oluyor die merak ettim.
www.turkvds.net! (dikkat virus programınız yoksa girmeyiniz)
Truva atı war alan adi temizlensin
SS
NOt: inanmayanlar siteye girip bakabilir. ! virus programin yoksa girme derim :ka19:
birde ne görim ! 245MB Güclü Bir Truva Atı! 
Kaldırılsın Lutfen!
virus programı olmayanlara sızar ve ..PC'deki belge. üstüne ait char. hesap ve banka no. hesabi war ise
işte o zmn cok kotu olur ? insan batar ya
bn bilgilendirmek icin actım bu konuyu. daha öncede fenomenmt2.com'u görmüstk birisi konuyu acmıstı. onlarla bi alakam yok sadece ndn böyle oluyor die merak ettim.

SS
NOt: inanmayanlar siteye girip bakabilir. ! virus programin yoksa girme derim :ka19:
al işte adamın yaptığı mesaja bak,bir turkvds şirketi elamanı bu kişi.böyle yorum yapıyor ALLAH ım ya
Öncelikle merhaba.. daha önce sizden sunucu veya alan adı almadım ancak bi pvp tanıtımında serverinadi.turkvds.net'di. bnde merak edip. turkvds.net girim dedimbirde ne görim ! 245MB Güclü Bir Truva Atı!
Kaldırılsın Lutfen!virus programı olmayanlara sızar ve ..
PC'deki belge. üstüne ait char. hesap ve banka no. hesabi war iseişte o zmn cok kotu olur ? insan batar ya
SS
![]()
İnsanları anlamak gerçekten çok zor.TurkVDS çok yeni açılmasına rağmen kalitesini ve Farkını ortaya koydu.Tabi kısa sürede yükselince diğer rakiplerde şaşırır veya merak eder...İçlerinden de bazılar (çok akıllılar ya) Onları karalayıp Milletin gözünde marka olmak ister.Şimdi diyeceksiniz nie TurkVDS yi savunuyorsun..?? hangi şirket 2 günde oyuna 2 defa format atar ki ben hatalıyım oyunu çökerttim. ve baktılar Sunucu yavaşlıyor yeni iple yeni oyun verdiler..Millettin para alarak yaptıklarını TurkVDS ücretsiz yapıyor..Ama bazıları gruruna yediremiyor.Kendi şirketlerinin konularını açarlar Farklı hesaplarda 10 tane yorum atarlar.. onlar göz bebeği olur ama hakkıyla iş yapınca hemen üstüne çizgi çekmekten hoşlanıyorsunuz.Ayrıca Virüs konusuna gelelim..Virüs zararlı birşey deildir ki virüsün önüne hiç birşey geçemez.Kullandıgınız Antivirüs programlarından kaynaklıdır.Madem çok iddalısınız koyun Tüm anti virüslerin sonuçlarını ben rezil olayım burada.Daha burnunun ucunu göremeyen programlarla burda millete ahkam kesmeyin....
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...