DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle

YaKaMoZ LuLar Buraya ;)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RasroT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

adamın biri bi gün oğluna sen adam olmasın demiş oğluda okumuş savca olmuş geçmiş babasının karşısına baba ben savcı oldum demiş babada demiş ki bensana demedimki savcı olamasın adam olmasın demiş isteyen herkes kendi üstüne sünger niyetine ceke bilir:D

adamın biri bi gün oğluna sen adam olmasın demiş oğluda okumuş savca olmuş geçmiş babasının karşısına baba ben savcı oldum demiş babada demiş ki bensana demedimki savcı olamasın adam olmasın demiş isteyen herkes kendi üstüne sünger niyetine ceke bilir:D

çok doğru bi söz :)

Bayragi sadece savas esnasindami basiyordun yoksa geneldemi kullaniyorsun:)

Seni cok iyi tanidim Harypotteri banlatip Rubi carini actin bizim loncaya geldin ne konusuluyor onu merak ettin kendinde söyledin,Zaten bizim kalabalik bir lonca oldugumuzu biliyorsun ? ne diye forumda Alone ile actigimiz savaslari kabul edin dedin ? bizde sana buna karsilik savas actik,madem kalabaligiz ne diye savasi kabul ediyorsun ? bunu bile bile forumda söyledin ve kabul ettin uzatmanin anlami yok...

Adolfhit bizim loncanin üyesi degil ve hic bir sekilde konu acmasini biz söylemedik izleyici olarak girmisti...Arkadasin kendi loncasi var..Rasrot sizin lonca üyenizden birisi ne derdi olabilir bizimle ?

Tom carindayken sürekli sohbetimiz oluyordu yardimlasiyorduk Potter acilinca ne oldu ? Rekabeti bile anlasarak yapiyorduk simdi yan cizmenin anlami nedir ? Seni yanlis tanimamismiyiz sence? tomda ayri bi karakter Potterde ayri amacin nedir? Daha dogrusu ne yapmak istiyorsunuz birakalimmi illa oyunu yani..Ayrica gelde Yellowun ettigi küfürleri gör :) o adamin ne derdi vardi bizimlede gelip beni yakindan taniyor gibi küfür ediyor.

Gelip burda cevap vermessin diyorsun.Forumu sizlerin eline birakayimda istediginizi yazin öylemi yani ? 10 gun ara verdim konusmadiginiz kalmadi cvp vermemem sizleri hakli kilar demi.

Küfürü kime ettigin degil etmis olman önemli.Küfürün sonuna bunlar dedin orda 4 kisiydik demekki bunlar diyince hepimiz giriyoruz küfüre yaziklar olsun sana.........En degerli varligimiz onlar bizim ayiptir sana bukadarina hakkin yok.12 13 yasinda bir insandan ne farkin var söylermisin? simdi bukadar yeter yolun acik olsun sen benim düsmanim bile degilsin artik.Sana yaka silkeliyorum pehh.Younculuk adamlarsiniz hepiniz.

Bayrağı hangimiz kullanmıyoruz söyler misin?

RuBi çarını o esnada ben kullanmıyordum. Seren kullanıyordu. Ben Harry çarındayken o mavilerde açmıştı bu çarı. Sizin loncadan bişey öğrenmek için çar sokma gayem yok ki. Bana konuşulanları söyliyecek arkadaşlarm var orda zaten. Benim öyle bi merakım yok ama. Adolf sizin loncadaydı :) Sonrasında kurmuş veya başka loncaya girmiş onu bilmiyorum. Bu tarz konulara cevap verebiliyorsan o konularada cevap verirdin.

Tom çarındayken evet aramız iyidi. Fakat sen ve Muratla iyidi. Loncanızdakiler için aynı şeyi söyledim mi ben size? Sen de biliyordun kimleri kastettiğimi. Oyunu bırakmasını istediğim kişiler emin ol siz değilsiniz. İsim vermemek en doğrusu.

Banane Yellow dan? Az çok tanıyordun zaten. Konuştuk kendisiyle de o kadar.

Keşke cevap verseydinde böyle konu açan kişilere kalmasaydık. Şimdi de sen forumu büyütüyorsun. Burda hakkınızda atıp tutan yok. Küfrü ben kime ettiğimi iyi biliyorum. Sizin alınp alınmamanz beni ilgilendirmiyor. 12-13 yaşındaki çocukdan farkım yoksa nıye bu tartşma içindeyiz ki?

Bu arada; hani çok da umrumdasınız ya.P

Bayrağı hangimiz kullanmıyoruz söyler misin?

RuBi çarını o esnada ben kullanmıyordum. Seren kullanıyordu. Ben Harry çarındayken o mavilerde açmıştı bu çarı. Sizin loncadan bişey öğrenmek için çar sokma gayem yok ki. Bana konuşulanları söyliyecek arkadaşlarm var orda zaten. Benim öyle bi merakım yok ama. Adolf sizin loncadaydı :) Sonrasında kurmuş veya başka loncaya girmiş onu bilmiyorum. Bu tarz konulara cevap verebiliyorsan o konularada cevap verirdin.

Tom çarındayken evet aramız iyidi. Fakat sen ve Muratla iyidi. Loncanızdakiler için aynı şeyi söyledim mi ben size? Sen de biliyordun kimleri kastettiğimi. Oyunu bırakmasını istediğim kişiler emin ol siz değilsiniz. İsim vermemek en doğrusu.

Banane Yellow dan? Az çok tanıyordun zaten. Konuştuk kendisiyle de o kadar.

Keşke cevap verseydinde böyle konu açan kişilere kalmasaydık. Şimdi de sen forumu büyütüyorsun. Burda hakkınızda atıp tutan yok. Küfrü ben kime ettiğimi iyi biliyorum. Sizin alınp alınmamanz beni ilgilendirmiyor. 12-13 yaşındaki çocukdan farkım yoksa nıye bu tartşma içindeyiz ki?

Bu arada; hani çok da umrumdasınız ya.P

Umrunda olmasak burda cvp yazmazsin ki :) Sen o küfürü kendine yakistirdiysan sorun yok kolay gele artik cevap verme geregi bile duymuyorum.Hepinize gülüyorum:))))))

Umrunda olmasak burda cvp yazmazsin ki :) Sen o küfürü kendine yakistirdiysan sorun yok kolay gele artik cevap verme geregi bile duymuyorum.Hepinize gülüyorum:))))))

Bu sözleri hatırlar oldum :) Ben de onu soruyorum ya size. O kadar önemsemiyorsunuz neden tartışmaya giriyorsunuz. Merak etme şu oyunda küfür etmiyen adam görmedim ben. Sizler sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz :) Cevap verip vermeme konusunda kesin bi karara varsan artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri