Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

DeaDS bebegiiim ^^

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CaanibaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bence artık bizle uğraşmayı bırakında yolunuza bakın .

adam yok :D:d.D hahaha biz köydeyken +20 deads vardı ayrıca haklısın siz savas acablmenz icin +50 olmanz gerekiyor :) outlawz savasını izleyenler bilir 35 v 5 le adamlara cullandıgınızı :) biz outlawzla 14 - 9 yaptk

Dostum akıl var mantık var biz mi dedik 4 kişi girin. Loncasındaki adamlara güvenmeyen onlar. Güvenseler demezler sadece savaşa belirli kişiler girecek diye.:f48:

Kanka çok ayıp 35 diyosun haklarını yeme tamı tamına 34 kişilerdi :cool:.He birde kaç kişi olduğunuz sorun değil sadece belirtmek istedim napıyosunuz köyü tümden loncayamı alıosunuz orasınıda bilmiorum gerçi.Ancak söyle bir şey war biz out'la savas yaptk hemen akabinde 5 dk bilemedin 10 dk sonra DeaDs'e savas açtk , ard arda bayağı açtk hepde red aldık.En iyisi ortak bir gün ve saat belirliyelim ve savaşalım daha akılcı bi çözüm bana göre...;)

24 kisiydik görme körlügü mü ? var sizde kanka kanka diyon yaşın kaç ?

|xßyReßeLAnGeLx|;3267468' Alıntı:
Madem Herkez Herkezi Eziyor ! Bizde O Siz Hooke Apache Bmw 3 ünü BenLe Marasa Aldık Ama Hic SS Falan Koymadık Biz Saygımızdan OutLawZLa Ustalar Savaşının Sonucunu Koymadık Bundan Sonra Herkez Haddini Bilecek !

hehe.. Marasa Beni (XxApaCHexX) podsuz ws de aLir Lafim yok .. PodLu qeLdiqimde teke tekte aLabiLiyor mu sor bakim. Bende o kadar yatirdim onu hic ss koymadım. KaLdı ki Yanımda BMW oLacak 2 mizi aLacaksınız. qomikk :D

marasa dediğin adam itemi bozulmasaydı seni tanımıycak adamdı :)

Yaw kardesim qercekci oLun biraZ. Sadece Marasa mı war item kaybına ugrayan.Konusturmayın adamı.. Bir çok kişi war item kaybeden. Hepsi de cıkıp oraya buraya yok item kaybetmesem şöyle olur yok itemim gitmese böyle olur yazıyor mu.(Çogunun zaten forumla işi yok) Benimde bir kaç süper itemim kendi hatamdan dolayı gitti neyse.Forumu bırak oyundaki arkadaslarımdan hic birine söylemiş miyim şöyle böyle diye. Olan oLmustur, qiden qitmiştir .. Önümüzdeki maçLara bakacaZ misaLi :D Gercekci oLun, Kendinizi kandırmayın..3HaNeDaN

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri