- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 69
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
onu bulmak ta zor iş yayımla deyince yayımlanmıyo
- Konular
- 124
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 107
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
O taraf deistirme hacki onceden aimbotla birlikte vardi simdi o hack v.i.p onun icin kolay kolay yayinlayamayiz
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
yaw gusell bi hack wardii kim koyduysa wall hack f10 basinca aciliyodu o nerde beyler silindimi onu geri yukleyin ne olurr yaw superdi oo yardim pllss
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ya arkadaslar hackların çalısmadıgı zamanda bile yabaancılar hacklı oynuyorlardı bu arada 3 ,4 saat sonra falan bi zaman gecti bi baktım bi çok türk nickli adamda hack lı oynamaya baslamıs nerden nasıl bulduklarını arayıp bulmak ve burda yayınlamak lazım oyundayken adamları arkadas listesine ekleyip sordum ama adamlar o konu hakkında konusmuyorlar hack ı paylasmıyorlar ama bir sekilde bunu yayınlayan ilk adresi bulursam yayınlıycam burdan adrsi sro oynuyanlar bilirler bot programı pach gelince calısmıyordu çinden bi siteye baglanıp hemen o siteden güncel botu indiriyorduk bu oyundada böyle bir durum oldugunu düsünüyorum...
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 49
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ha bide bu crossfirenin kac türlü hack programı var ve nelerdir nasıl calısır ne işe yarar anlatırsanız sevinirim ona göre arastırırken belki bi faydası dokunur ha bu arada hacklı oyunu da sadece yabancılara karsı oynama taraftarıyım cünki ne olursa nasıl olursa olsun bi yabancının türke üstün gelmesi benim cok zoruma gidiyor hahilesiz oynayınca yabancıları ipe diziyorum ama işe hile girince adamlar üstün geliyor buda sahsen kötü bi durum saygılarımla bunlar sahsi düsüncelerim paylasmak istedim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)