HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bildiğiniz gibi bugun başlayan bir etkinlik var!..
Bu etkinlik nesne markete gelen sevgililer günü sandığı ve gül/çikolata dropu!..
Gül nerden düşer Çikolata nerden düşer vb birçok soru gördüm.
Bunun hakkında bir konu açmaya karar verdim.
1-Gül/Çikolata her slottan düşer.Normal kastınız yerlerde kasılın
2-Gül/Çikolata düşürdük ne işe yarar? İsteğe bağlı olarak açabiliri veya ticaret yapıp satabilirsiniz.
3- Açtım içinden ne çıkar? İçinden genelde mavi/kırmızı pot çıkar. Ancak başka kutsama çıkma şansı vardır.
Gül/Çikolatayı ben düşürdüklerimi biriktiriyor ucuzdan bulursam alıyorum etkinlik sonunda açmayı veya pahalıdan satmayı planlıyorum. Düşünce ne yapcanız size kalmıs ?...
(ALINTI DEĞİLDİR) Ben yazdım bilenler vardır bilmeyenler de vardır diye yazılmıştır. İşinize yaradıysa +Rep :ka19: İyi kasmalar
Bu etkinlik nesne markete gelen sevgililer günü sandığı ve gül/çikolata dropu!..
Gül nerden düşer Çikolata nerden düşer vb birçok soru gördüm.
Bunun hakkında bir konu açmaya karar verdim.
1-Gül/Çikolata her slottan düşer.Normal kastınız yerlerde kasılın
2-Gül/Çikolata düşürdük ne işe yarar? İsteğe bağlı olarak açabiliri veya ticaret yapıp satabilirsiniz.
3- Açtım içinden ne çıkar? İçinden genelde mavi/kırmızı pot çıkar. Ancak başka kutsama çıkma şansı vardır.
Gül/Çikolatayı ben düşürdüklerimi biriktiriyor ucuzdan bulursam alıyorum etkinlik sonunda açmayı veya pahalıdan satmayı planlıyorum. Düşünce ne yapcanız size kalmıs ?...
(ALINTI DEĞİLDİR) Ben yazdım bilenler vardır bilmeyenler de vardır diye yazılmıştır. İşinize yaradıysa +Rep :ka19: İyi kasmalar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)