Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Sarı Bayragın Hezimeti !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan agalih26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

fotoyu koyan arkdaşım qece qece qüldürdün beni :D ..Bence Bunları cektikten sonra kumda oynamalısın neden dersen -15 yaş sınırı bi muhabbet bu..ordaki adamların DeaDs loncasından olmadıgı belli..2 tane çabulcu toplanmışsnz tbrk eden byle arkdaşları kandıynz yani oyunu blmeyen ayıp ayıp tbrk eden coluk cocuqu kandrmayada qrek yok bu düşncezle..sadece sen kendini kandır yani qit kumda oyna qzlm :D

sen seviyesi düşük çarları keserek üç kişi mutlu oluyorsunuz

Ben sizofren değiliz der gibi Nasıl cümle gürmüşsün klşsdfgsdfk :D

marasa01 :D Kızılın sonunda 87 lvl büyü cözmemi ne gördük :D 87 lvlim tek başına 93 lvl mcbotanliyla marasa01 i parmagımda oynattm :D Yediremediler kasılırken kesmeye calıstılar :) sonra metin düstü 2 metin var gidiyorlar 1inin canını azaltıyorlar sonra geliyorlar bnm metnime.. Nedenini sordum " OutLawz"a gıcık kapıyorlarmış pehh. bu arada üstte bi -15 konuşması war. kimin ne olduğu belli büyük adam gibi gösteriyorsunuz kendinizi her birinizin yaşını toplasan 100 etmez. +18 olsanız laftan anlardınız ergenler sizi kızılın sonun yatışlarınızı unutmayın lol. sanırım biraz uzun oldu.

1.sizi phontommu nesin..sen kendi sevyne bak önce orda anlaşlmıcak bişy yok en fzla 2 kelime htası vardır onu anlamıyosn asıl snde şzofrensip qerizeklaı derler cümle tabii ise..2.si chateu mu nesin atıp tutyosun yalanların charlrı anlıtımın belli oluyo marasada büyü çözme diye bişy yok ateş hayaleti var :D.. +18 yaş fln bişler diyosan snn yaşın kaç konusuyon burda..herkez anca dışardan öznir loncaya ama qirmzler adam ol hhaddini bilde konus..he bu arada baskasnın sikiylede qedege qrmeyin outlawzda bitcek buqün...ban yicem belki forumda aam yrraga kadar sizin qibi bebeler ekapak olsun amk dahada ötesi yok onlar forumda bnalsın ben yeni üylik alrm çok mu zor :^^ akllı olun uslu olun oyunca cıkın karşımıza çoramık köpekler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri