- Konular
- 238
- Reaksiyon Skoru
- 70
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- -11
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ...
Sarı bayrak 20 lwl inden 90 lwl ine her gördügünüz insan DeaDs Loncasında bizde arkadaşları 3-4 kisi yere sermesini biliriz ve verdigimiz korkuyla ne dısarı cıkabildiler ne yerden kalkabildiler yalnız cok saglam adamları var hakkını yemeyelim marasa sura felan
Buyrun SsLer ...
)
)
Dipnot = Ortada bir başarı yok sadece marsta neler var neler yok anlık olayları gösterelim istedik Sarı bayragı 20 -25 kisiyi 3-4 kisiyle alt etmekte marifetse ellerimize saglık ... Her zaman gelicez
Sarı bayrak 20 lwl inden 90 lwl ine her gördügünüz insan DeaDs Loncasında bizde arkadaşları 3-4 kisi yere sermesini biliriz ve verdigimiz korkuyla ne dısarı cıkabildiler ne yerden kalkabildiler yalnız cok saglam adamları var hakkını yemeyelim marasa sura felan
Buyrun SsLer ...
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
( Foto bu kadarını almıs )
( İceride saklanmaları
)
( Bu bir ekip isi
)Dipnot = Ortada bir başarı yok sadece marsta neler var neler yok anlık olayları gösterelim istedik Sarı bayragı 20 -25 kisiyi 3-4 kisiyle alt etmekte marifetse ellerimize saglık ... Her zaman gelicez

- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İlk fotoğrafta 3-3 ws atıp kazanmışsınız gibi bir hava var. Bu fotoğrafa sözüm yok.
İkinci fotoğrafta adamların üçünün seviyesi düşük olduğu belli. Bu da demek oluyorki sen seviyesi düşük çarları keserek üç kişi mutlu oluyorsunuz.:005:
Üçüncü fotoğrafta içeride olan adamlardan en yüksek seviyeli olan MyRaa. O da tek başına üç kişiye birşey yapamaz.
Ve son fotoğrafta yine kimse yok yani herkesin çok rahat çekebileceği bir fotoğraf bana göre.
Bunları göz önüne alarak düşününce senin sadece çekmek istediğin görüntüler ortaya çıkmış. Ben ve marasa geldiğimizde köyü terkeden de sizdiniz unutmayalım.!
İkinci fotoğrafta adamların üçünün seviyesi düşük olduğu belli. Bu da demek oluyorki sen seviyesi düşük çarları keserek üç kişi mutlu oluyorsunuz.:005:
Üçüncü fotoğrafta içeride olan adamlardan en yüksek seviyeli olan MyRaa. O da tek başına üç kişiye birşey yapamaz.
Ve son fotoğrafta yine kimse yok yani herkesin çok rahat çekebileceği bir fotoğraf bana göre.
Bunları göz önüne alarak düşününce senin sadece çekmek istediğin görüntüler ortaya çıkmış. Ben ve marasa geldiğimizde köyü terkeden de sizdiniz unutmayalım.!
Saygılar İgor...
- Konular
- 238
- Reaksiyon Skoru
- 70
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 117
- MmoLira
- -11
- DevLira
- 0
İlk fotoğrafta 3-3 ws atıp kazanmışsınız gibi bir hava var. Bu fotoğrafa sözüm yok.
Saygılar İgor...
Marasa saglamda senin hakkında onları düsünmüyorum tek skilim 6 k 3 skilde alabilecegim birisin Marasayıda senide defalarca kestik oradaki kisilerde biliyor yani sizden kacıp 80 lwl leri kesmedik ayrıca nice 75 lwl ler 80 ler var bizleri kesen kücümseme 4-5 kisi 30 kisinin arasında o kadar adam kesiyoruz

- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bana 6 k vurmanın iki nedeni var birincisi ninja kalkanım yok ikincisi ise üzerimdeki bıçak savunması %0.
Diğer bir durumda nice 80 lwller var demişsin ama oradakilerden hiçbiri nicelerden değil.

Diğer bir durumda nice 80 lwller var demişsin ama oradakilerden hiçbiri nicelerden değil.

Saygılar İgor...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)