Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

[Sabit]Yeah Alın Size Çekme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ToDeMeDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bune beeeee benim konumdan alıntı yalancı istiyen girsin indirsin açıklamlarda ismim var konu kilit lütfennnnnnnnnn ayrıca ben bunda çekmede vermedim sallama lütfen acil konu kilit pls direk copy paste varmı böyle bişi istiyen indirsin içinde cihan0101 yazıyo yani ben çabuk konu kilit plssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

konu kilit plsss alıntı benden istiyen indirsn içinde kanıtım var dikkatle okudum bir ama birtane bile bişey eklememişsin bu kadar olmaz ne diyim rep için konu açıyosun böyleleri forumda oldukça hilelerin zevki kalmıyo işte al bitane emek hırsızı

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

alsana rep bu hileyi yapanın azına sıçayım çalışmadığı için burnuna salayım yov yov çalışmıyo denyo mantofon yov yov koca kafalı dangalaklar ypv yov al sana rep

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri