Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

[Sabit]Yeah Alın Size Çekme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ToDeMeDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar 12 Ekim 2009 Tarihinde Yeni Gelen Yama Yüzünden Bi Çok Hile Kapandı Ben Buldum Ve Size Sunuyorum Fazla Söze Gerek Yok Çok Ayrıntılı Bir Şekilde Anlatım Yaptım Resimli Anlatımda Mevcuttur Herşey Rarın İçinde Rar Şifresi Koymadım Kolay Olsun Diye Bilmiyenlerde Vardır Çok Yararlı Bir Konu Bence Sabitlenirse Sevinirim 15 Dakikamı Verdim Buna Bir Teşekkür Yeter + Rep Verirsenizde İyi Olur Rep Vermessenizde Emeğe Saygı Teşekkür Yeter...

Buyrun Link:

VirusTotal Taraması Sonuçları:

Upload.gen Den Yaptım İnşallah Bi Sorun Çıkmaz:)

Linkler Yenilenmistir Daha Önce Linkler Ölmüştü Özür Dilerim...

VirusTotal Taraması Sonuçları:

Yeni Hile:Arkadaşlar Bu Hileyi Yaparak Metin2 Multihack 4.5 Çalıştırabilicez.
Nasılmı Bu Hile Torentsiz Girmeyi Sağlıyor Anlatıma Geçiyorum: Evet Metin2 yi Açıyoruz O Şey Ekrana Geliyor Sonra Oyunu Başlat Seçenekler Vb. Şeyler Var Orda Hiç Bişey Ellemeden Metin2 Yüklü Olduğu Klasöre Gidiyoruz Ve Orda metin2.bin Vardır Bu metin2.bin İn İsmini metin3.bin Yapıyoruz. Ve Sonrada Bu Yamanın Çalışmaması İçin En Önemli Şey metin2client.bin Bunuda metin2.bin Olarak Değiştiriyoruz Ve Oyunu Başlat Diyoruz Oyuna Torentsiz Giriyor Ve Metin2 Multihack 4.5 Çalıştırabiliyoruz Tek Bi Sorun Var Maalesef Herkezin İstediği Çekme Hilesi Çalışmıyor...

Sık Sorulan Sorular:
1.Neden İlk Önce Ayarları Yapıp Oyunu Açmıyoruz?
Cevap:Çünkü Önceden Yaparsak O Patch Yüklenirken Ayarlar Geri Dönüyor Onun İçin Oyunu Başlat Seçeneklerinin Olduğu Bölümde Yapıyoruzki Yaptığımız Ayarlar Yenilenmeden Direk Oyuna Girebilsin
2.Neden Hilede Çekme Çalışmıyor:Heralde Tüm Çekme Hileleri Kapandı Onu Bilmiyorum Ama Diğerlerinin Hepsi Çalışır...

Herkeze İyi Hileler...:)

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri