Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

GM nasıl kanarsın??....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cemal19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

2 gün önce DarkDestiny die bi şahıs benle dalga geçip ben gm im demişti editliydi adam sni banlatıcam dedim banlat dedi gm tanıdıklarım var bende gm im yolla ss yi dedi,ardından Aiiko adlı birisi bana yazdı kardeş sen anlayışlı birine benziosun affet darkdestinyin ss sini yollama dedi güzel bi dille,tamma kardeşim yollamam dedim oda saol dedi hemen ardından darkdestniy saydırdı lafları senin peşini bırakmıcamda bilmem nede,...türlü türlü yalanlar..Bende yolladım ss yi ss bu;

ardından dedi sorun değil dostum itemleri başka çara aktaram dedi;

ardından banı yedi tabi sonrada aynı adam başka bi karakterle geldi saydırdıda saydırdı adıda benzer..

Okadar şeye rağmen bu adam konu açmış türlü yalanlarla sahte şahitlerle vs.banını açtırmış şimide bana nispet yapıyor..ss;

Evt arkadaşlar takdir sizin gm mi acaba yoksa gm mi tanıdğı var bilmiyorum ama yalanlarla kandırdığını çok iyi biliorum..

Unithking sen banlamıştın bunu nedne geri açtın hala nispet yapıolar gülüp duruolar...

Son düzenleme:
ssleri Yanlıs Uploadlamışsın :)
3770.jpg

3703.jpg

3720.jpg

3735.jpg

Son düzenleme:
O sana küfür etttigi çarın o oldugunun kanıtı yokki sende eger DarkDeistyn yani banlanan çarıyla deseydi o çarı geri ban yerdi..Biri başka çar biri başka çar..Hem ztn banı açıldı..O küfürde onun çarıyla söylenmemiş ne alakası var ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri