Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Lütfen Yardım edin :S

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkcanciplak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 638

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle Arkadaşlar şimdiden teşekkürler sw vs.herşey tmm fakat xampp a giriyorum mysql start veriyorum running çıkıyor ama apache start veriyorum yeşil yanmıyor hatada vermiyor yardım lütfen rap fln veremiorm malesef olmadığı için Allah Rızası için lütfen :(

onu çok denedim appserver den kurdum ondada bi ara herkez girebildi siteye ama üyelik açsalarda olmadı :D mutlaka bi sorun çıkartıyo şimdi siteye de girmio :) sinirden gülüorm kususra bama

Arkadaşım Xampp kullanmamanı tavsiye ederim.. Bence Appserv kullan hiç Apache onay vermene gerek yok, Bilgisayarı açınca otomatik olarak online oluyor ;) Appserv indir kur www içine at olmuştur.. Xampp'dan daha kolay baya hemde :)

Appserv dende yaptım dediğim gibi bir ara herkez girebildi siteye ama üyelik açınca hesap bulunamadı diyordu diğer gün ise hiç siteye girilmedi "Hata bu sayfa bozuk" diyor kafaya yiycem yaw herkeze navicattan üyelik açmaktan bıktım TeamWiever den bakabilirsen Bu konu altına yazarsan sevinirim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri