- Konular
- 15
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
MERHABA ARKADAŞLAR BEN SS KOYMAYI BİLMİYORUM BİRİNİZ ÖGRETİRSE YADA ÖGRENİRSEM KOYUCAM BU NİNJAM NERDEYSE BENİM GÖZBEBEGİM GENELDE NİNJA ÜSTÜNE ÇALIŞIYORUM DİGER KONULARIMDANDA BİLİYORSUNUZDUR HERALDE...NESE İTEMLERE GEÇELİM...
İTEMLER
Kask:+5 Zincir Kapşon
Zırh:+9 Koyu Kırmızı Takım(%5 Ateş)
Silah:+9 Makas Hançer (Temiz)
Kalkan:+7 Beşgen Kalkan
Ayakkabı:Tahta Ayakkabı +4(Max Hp+300)(Saldırı Hızı %15)
Küpe:+1 Altın Küpe (Saldırı Hızı %10 bu charda genellikle saldırı hızlı itemler seçmeye çalıştım)
Bilezik:Gümüş Bilezik +7
ENVANTER ve DEPO
Envanterdekileri Anlatacagım Sizlere...
+7 ABONOZ KÜPE.+9 SYH(+4 SOĞUTMA 1 KIRIK).+5 BEYAZ ALTIN BİLEZİK.+2 DOLUNAY KILICI (%18 ORT 1 BEC).+6 GBY(ÇOK ŞAŞIRABİLİRSİNİZ BECERİDE ORTALAMADA 5 DÜŞTÜGÜNDE BENDE ÇOK ŞAŞIRMIŞTIM).+0 DOLUNAY KILICI(1 ORT 6 BEC DOLUNAYIN GÖRÜNTÜSÜNÜ ÇOK SEVİYORUM 30 OLUNCA ZEVK İÇİN TAKICAM ZATEN 2.5 M BİŞİ).+0 KIRMIZI DEMİR PALA(13 ORT BEC YOK).+9 NİNJA TAKIMI (FULL KIRIK:ka24::ka24:

)...
Evet arkadaşlar şimdi sıra geldi statü ve skillere umarım itemleri ve envanterdekileri beğenmişsinizdir ss koymayı ögrendigim gibi tüm konularıma resim koyucam...
Gelelim statlara...
1 DEX.1STR.1HP VERİYORUM BÖLECE HERŞEYİM TATMİN EDİCİ OLUO...
SKİLLER GENELLİKLE BIÇAK KULLANDIGIM İÇİN BIÇAK ÇEVİRME MASTER DİĞERLERİ 1 SADECE HIZLI SALDIRI BIÇAK ÇEVİRME VE SUİKASTI AÇTIM BUNLAR HARİÇ ZEHİRLİ BULUT VE KAMUFLAJ VAR ONLARI AÇMADIM...BIÇAK ÇEVİRME M2 BU ARADA...
POTLARIM:200 TANE ORTA BOY 1. ENVANTERDE YARIM SAYFA SANIRIM 25-26 TANE ORTA BOY 200 LÜK VAR(KIRMIZI İKSİR).MAVİ İKSİR İSE EN KÜÇÜKLERDEN 2. ENVANTERDE YARIM SAYFA...
YANG:16.891.923...+REP LÜTFEN 1 +ReP pLz
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
FReeM2____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
İTEMLER
Kask:+5 Zincir Kapşon
Zırh:+9 Koyu Kırmızı Takım(%5 Ateş)
Silah:+9 Makas Hançer (Temiz)
Kalkan:+7 Beşgen Kalkan
Ayakkabı:Tahta Ayakkabı +4(Max Hp+300)(Saldırı Hızı %15)
Küpe:+1 Altın Küpe (Saldırı Hızı %10 bu charda genellikle saldırı hızlı itemler seçmeye çalıştım)
Bilezik:Gümüş Bilezik +7
ENVANTER ve DEPO
Envanterdekileri Anlatacagım Sizlere...
+7 ABONOZ KÜPE.+9 SYH(+4 SOĞUTMA 1 KIRIK).+5 BEYAZ ALTIN BİLEZİK.+2 DOLUNAY KILICI (%18 ORT 1 BEC).+6 GBY(ÇOK ŞAŞIRABİLİRSİNİZ BECERİDE ORTALAMADA 5 DÜŞTÜGÜNDE BENDE ÇOK ŞAŞIRMIŞTIM).+0 DOLUNAY KILICI(1 ORT 6 BEC DOLUNAYIN GÖRÜNTÜSÜNÜ ÇOK SEVİYORUM 30 OLUNCA ZEVK İÇİN TAKICAM ZATEN 2.5 M BİŞİ).+0 KIRMIZI DEMİR PALA(13 ORT BEC YOK).+9 NİNJA TAKIMI (FULL KIRIK:ka24::ka24:

)...Evet arkadaşlar şimdi sıra geldi statü ve skillere umarım itemleri ve envanterdekileri beğenmişsinizdir ss koymayı ögrendigim gibi tüm konularıma resim koyucam...
Gelelim statlara...
1 DEX.1STR.1HP VERİYORUM BÖLECE HERŞEYİM TATMİN EDİCİ OLUO...
SKİLLER GENELLİKLE BIÇAK KULLANDIGIM İÇİN BIÇAK ÇEVİRME MASTER DİĞERLERİ 1 SADECE HIZLI SALDIRI BIÇAK ÇEVİRME VE SUİKASTI AÇTIM BUNLAR HARİÇ ZEHİRLİ BULUT VE KAMUFLAJ VAR ONLARI AÇMADIM...BIÇAK ÇEVİRME M2 BU ARADA...
POTLARIM:200 TANE ORTA BOY 1. ENVANTERDE YARIM SAYFA SANIRIM 25-26 TANE ORTA BOY 200 LÜK VAR(KIRMIZI İKSİR).MAVİ İKSİR İSE EN KÜÇÜKLERDEN 2. ENVANTERDE YARIM SAYFA...
YANG:16.891.923...+REP LÜTFEN 1 +ReP pLz
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
FReeM2____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
- Konular
- 14
- Online süresi
- 2h 50m
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 98
- MmoLira
- 97
- DevLira
- 0
21 Lwl Dion Altın Küpe 22lwl xD
- Konular
- 907
- Reaksiyon Skoru
- 98
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 160
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
15 LvL adam aLır bu carı 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)