farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

21 LvL SagLaM NiNJa!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan freem2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

MERHABA ARKADAŞLAR BEN SS KOYMAYI BİLMİYORUM BİRİNİZ ÖGRETİRSE YADA ÖGRENİRSEM KOYUCAM BU NİNJAM NERDEYSE BENİM GÖZBEBEGİM GENELDE NİNJA ÜSTÜNE ÇALIŞIYORUM DİGER KONULARIMDANDA BİLİYORSUNUZDUR HERALDE...NESE İTEMLERE GEÇELİM...

İTEMLER
Kask:+5 Zincir Kapşon
Zırh:+9 Koyu Kırmızı Takım(%5 Ateş)
Silah:+9 Makas Hançer (Temiz)
Kalkan:+7 Beşgen Kalkan
Ayakkabı:Tahta Ayakkabı +4(Max Hp+300)(Saldırı Hızı %15)
Küpe:+1 Altın Küpe (Saldırı Hızı %10 bu charda genellikle saldırı hızlı itemler seçmeye çalıştım)
Bilezik:Gümüş Bilezik +7

ENVANTER ve DEPO

Envanterdekileri Anlatacagım Sizlere...

+7 ABONOZ KÜPE.+9 SYH(+4 SOĞUTMA 1 KIRIK).+5 BEYAZ ALTIN BİLEZİK.+2 DOLUNAY KILICI (%18 ORT 1 BEC).+6 GBY(ÇOK ŞAŞIRABİLİRSİNİZ BECERİDE ORTALAMADA 5 DÜŞTÜGÜNDE BENDE ÇOK ŞAŞIRMIŞTIM).+0 DOLUNAY KILICI(1 ORT 6 BEC DOLUNAYIN GÖRÜNTÜSÜNÜ ÇOK SEVİYORUM 30 OLUNCA ZEVK İÇİN TAKICAM ZATEN 2.5 M BİŞİ).+0 KIRMIZI DEMİR PALA(13 ORT BEC YOK).+9 NİNJA TAKIMI (FULL KIRIK:ka24::ka24::eek::eek::(:()...

Evet arkadaşlar şimdi sıra geldi statü ve skillere umarım itemleri ve envanterdekileri beğenmişsinizdir ss koymayı ögrendigim gibi tüm konularıma resim koyucam...

Gelelim statlara...

1 DEX.1STR.1HP VERİYORUM BÖLECE HERŞEYİM TATMİN EDİCİ OLUO...
SKİLLER GENELLİKLE BIÇAK KULLANDIGIM İÇİN BIÇAK ÇEVİRME MASTER DİĞERLERİ 1 SADECE HIZLI SALDIRI BIÇAK ÇEVİRME VE SUİKASTI AÇTIM BUNLAR HARİÇ ZEHİRLİ BULUT VE KAMUFLAJ VAR ONLARI AÇMADIM...BIÇAK ÇEVİRME M2 BU ARADA...

POTLARIM:200 TANE ORTA BOY 1. ENVANTERDE YARIM SAYFA SANIRIM 25-26 TANE ORTA BOY 200 LÜK VAR(KIRMIZI İKSİR).MAVİ İKSİR İSE EN KÜÇÜKLERDEN 2. ENVANTERDE YARIM SAYFA...

YANG:16.891.923...+REP LÜTFEN 1 +ReP pLz
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
FReeM2____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri