noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

21 LvL SagLaM NiNJa!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan freem2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

freem2

Level 2
Üye
Konular
15
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
57
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

MERHABA ARKADAŞLAR BEN SS KOYMAYI BİLMİYORUM BİRİNİZ ÖGRETİRSE YADA ÖGRENİRSEM KOYUCAM BU NİNJAM NERDEYSE BENİM GÖZBEBEGİM GENELDE NİNJA ÜSTÜNE ÇALIŞIYORUM DİGER KONULARIMDANDA BİLİYORSUNUZDUR HERALDE...NESE İTEMLERE GEÇELİM...

İTEMLER
Kask:+5 Zincir Kapşon
Zırh:+9 Koyu Kırmızı Takım(%5 Ateş)
Silah:+9 Makas Hançer (Temiz)
Kalkan:+7 Beşgen Kalkan
Ayakkabı:Tahta Ayakkabı +4(Max Hp+300)(Saldırı Hızı %15)
Küpe:+1 Altın Küpe (Saldırı Hızı %10 bu charda genellikle saldırı hızlı itemler seçmeye çalıştım)
Bilezik:Gümüş Bilezik +7

ENVANTER ve DEPO

Envanterdekileri Anlatacagım Sizlere...

+7 ABONOZ KÜPE.+9 SYH(+4 SOĞUTMA 1 KIRIK).+5 BEYAZ ALTIN BİLEZİK.+2 DOLUNAY KILICI (%18 ORT 1 BEC).+6 GBY(ÇOK ŞAŞIRABİLİRSİNİZ BECERİDE ORTALAMADA 5 DÜŞTÜGÜNDE BENDE ÇOK ŞAŞIRMIŞTIM).+0 DOLUNAY KILICI(1 ORT 6 BEC DOLUNAYIN GÖRÜNTÜSÜNÜ ÇOK SEVİYORUM 30 OLUNCA ZEVK İÇİN TAKICAM ZATEN 2.5 M BİŞİ).+0 KIRMIZI DEMİR PALA(13 ORT BEC YOK).+9 NİNJA TAKIMI (FULL KIRIK:ka24::ka24::eek::eek::(:()...

Evet arkadaşlar şimdi sıra geldi statü ve skillere umarım itemleri ve envanterdekileri beğenmişsinizdir ss koymayı ögrendigim gibi tüm konularıma resim koyucam...

Gelelim statlara...

1 DEX.1STR.1HP VERİYORUM BÖLECE HERŞEYİM TATMİN EDİCİ OLUO...
SKİLLER GENELLİKLE BIÇAK KULLANDIGIM İÇİN BIÇAK ÇEVİRME MASTER DİĞERLERİ 1 SADECE HIZLI SALDIRI BIÇAK ÇEVİRME VE SUİKASTI AÇTIM BUNLAR HARİÇ ZEHİRLİ BULUT VE KAMUFLAJ VAR ONLARI AÇMADIM...BIÇAK ÇEVİRME M2 BU ARADA...

POTLARIM:200 TANE ORTA BOY 1. ENVANTERDE YARIM SAYFA SANIRIM 25-26 TANE ORTA BOY 200 LÜK VAR(KIRMIZI İKSİR).MAVİ İKSİR İSE EN KÜÇÜKLERDEN 2. ENVANTERDE YARIM SAYFA...

YANG:16.891.923...+REP LÜTFEN 1 +ReP pLz
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
FReeM2____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

21 Lwl Dion Altın Küpe 22lwl xD

15 LvL adam aLır bu carı :P

uydurma :DDDDDDDDDD

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri