romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyunlar gerçek olsaydı.

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan VForce07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 248

VForce07

Level 8
TM Üye
Katılım
26 Mar 2009
Konular
640
Mesajlar
2,765
Reaksiyon Skoru
240
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 2 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
188
Yaş
34
MmoLira
-402
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

O zaman bu kadar zevkli olabilirler miydi?

Oyun teknolojisi geliştirkçe artık oyunlardan zevk almanın yanında oyunlarda aradığımız şey daha güzel grafikler, daha iyi ses, daha gerçekçilik oldu. Eğer bir oyun saçma sapan bir özellik barındırıyorsa hele ki bu özellik oyunun temasına da uymuyorsa o zaman yerden yere vuruluyor.

Peki herkes daha çok gerçekçilik istiyor ama kimse düşündü mü oyunlar daha gerçekçi değil de tamamen gerçek olsaydı ne olurdu diye?

Ian Hecox ve Anthony Padilla'nın kurduğu smosh.com sitesindeki bir video işte böyle bir hayalin gerçeğe dönüşmesi durumunda karşılaşabileceğimiz durumları bize ellerinden geldiğince anlatmaya çalışıyorlar. 2005'te başladıkları bu kariyer altı sene içerisinde YouTube'un en çok izlenen kanallarından bir tanesi oldu ve şu anda 2 milyonun üzerinde de abonesi mevcut. Videomuz İngilizce olsa da genellikle görsellere güldüğümüz için pek bir sorun olmuyor.

Videoda hangi oyunlar yok ki; MGS, Sims, Zelda, TMNT,...

:D
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst